reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

Ja jem prawie wszystko mała jest twarda:) jak sie nie nałyka powietrza to problemów z brzuszkiem nie ma. Byliśmy dzis na kontroli mała kończy miesiąc. Wazy 4.4 czyli przybrała kilogram i mierzy 57 czyli 4 cm na plusie :) wszystko ok. Pierwsze szczepienia jak bedzie miała 3 miesiące bo tu wczesniej jednak nie szczepią jedynie ważą , mierzą, sprawdzają odruchy itp.

reklama
Zawsze można zjeść pierogi z serem.
Ja karpia zamierzam zjeść - to bardzo zdrowa ryba, ale obawiam się jedynie tego, że smażona, a nic smażonego jeszcze nie jadłam przy kp. Sałatkę odpuszczam, bo ma majonez, pora i ogórki - ale swoją drogą nie przepadam. Śledzi też nie lubię - chyba, że koreczki.
Zjem jeszcze barszcz z ziemniaczkami, rybę w galarecie, rybę w trzech paprykach i ananasie.
Grzyby chyba swoją drogą nie są wskazane, niezależnie od kolek, tak jak mak. A kapustę odpuszczam, bo wzdymajaca.

Chciałam się wymigać od sernika cioci męża, bo mi nie smakuje i powiedziałam jej, że, oj, nie będę mogła zjeść przez bakalie, a ta wyszła z ripostą, że to zrobi bez bakalii, aaaaaaa :/

Cyntia85 moje dzieci nie mają zastrzeżeń. do mrożonego tylko ja długo nie trzymam w zamrażalniku tak do 3 tygodni zamrazam odrazu po ściągnięciu

Też mam katarek plus,rewelacja. Frida na pewno nie ściąglabym tyle co katarkiem. Mały trochę się denerwuje ale to tak szybciutko się robi ze nie zdąży zacząć płakać na dobre

reklama
Znajoma mi powiedziała zebym małemu przez 3 dni podawała paracetamol i zakrapiala nos nasivin soft. Wczoraj odciagam mu katarek,zakropilam kroplami,posmarowałam mascia majerankowa pod noskiem,podałam paracetamol i dzis widzę wyraźną poprawę. Nie charczy tak mocno jak wczoraj.

Do góry