Ja jem prawie wszystko mała jest twarda jak sie nie nałyka powietrza to problemów z brzuszkiem nie ma. Byliśmy dzis na kontroli mała kończy miesiąc. Wazy 4.4 czyli przybrała kilogram i mierzy 57 czyli 4 cm na plusie wszystko ok. Pierwsze szczepienia jak bedzie miała 3 miesiące bo tu wczesniej jednak nie szczepią jedynie ważą , mierzą, sprawdzają odruchy itp.
reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Zawsze można zjeść pierogi z serem.
Ja karpia zamierzam zjeść - to bardzo zdrowa ryba, ale obawiam się jedynie tego, że smażona, a nic smażonego jeszcze nie jadłam przy kp. Sałatkę odpuszczam, bo ma majonez, pora i ogórki - ale swoją drogą nie przepadam. Śledzi też nie lubię - chyba, że koreczki.
Zjem jeszcze barszcz z ziemniaczkami, rybę w galarecie, rybę w trzech paprykach i ananasie.
Grzyby chyba swoją drogą nie są wskazane, niezależnie od kolek, tak jak mak. A kapustę odpuszczam, bo wzdymajaca.
Chciałam się wymigać od sernika cioci męża, bo mi nie smakuje i powiedziałam jej, że, oj, nie będę mogła zjeść przez bakalie, a ta wyszła z ripostą, że to zrobi bez bakalii, aaaaaaa :/
Ja karpia zamierzam zjeść - to bardzo zdrowa ryba, ale obawiam się jedynie tego, że smażona, a nic smażonego jeszcze nie jadłam przy kp. Sałatkę odpuszczam, bo ma majonez, pora i ogórki - ale swoją drogą nie przepadam. Śledzi też nie lubię - chyba, że koreczki.
Zjem jeszcze barszcz z ziemniaczkami, rybę w galarecie, rybę w trzech paprykach i ananasie.
Grzyby chyba swoją drogą nie są wskazane, niezależnie od kolek, tak jak mak. A kapustę odpuszczam, bo wzdymajaca.
Chciałam się wymigać od sernika cioci męża, bo mi nie smakuje i powiedziałam jej, że, oj, nie będę mogła zjeść przez bakalie, a ta wyszła z ripostą, że to zrobi bez bakalii, aaaaaaa :/
reklama
Znajoma mi powiedziała zebym małemu przez 3 dni podawała paracetamol i zakrapiala nos nasivin soft. Wczoraj odciagam mu katarek,zakropilam kroplami,posmarowałam mascia majerankowa pod noskiem,podałam paracetamol i dzis widzę wyraźną poprawę. Nie charczy tak mocno jak wczoraj.
Podziel się: