renisus
Fanka BB :)
Wlasnie czy nasze maluchy maja juz sny? To ze od urodzenia sie usmiecha a czasami wrecz smieje sie w glos przez sen jakos tlumaczylam sobie. Ale od 2 tygodni ona poplakuje jak spi, a czasami nawet zapiszczy.
Asz co do wiercenia, moja tak ma
od 2 tygodnia. Tylko ten czas w szpitalu byl
czasem spokojnych nocy, o ile mozna miec spokojne noce w szpitalu. A od powrotu do domu, zaczely sie tance. Raczki w ruch, teraz jeszcze przekrecanie sie na boku i takie charczenie, mruczenie. Chyba ktoras z mam pisala ze to efekt pracujacych jelitek i ze po jak uklad trawienny sie uksztalci to dziecko zacznie spac spokojniej. Ja kiedys swoja probowalam wrapowac, ale moje dziecko widocznie mialo ciasno w brzuchu i nie ma zamiaru cisnac sie teraz.
Sunovia, moja tak dziwnie sie uklada, glowke pod skosem trzyma
a jak laskocze to wygina sie w jedna strone.
Co zrobic aby moje dziecko wytrzymalo dluzej niz minuta na brzuchu bez placzu?
Asz co do wiercenia, moja tak ma
od 2 tygodnia. Tylko ten czas w szpitalu byl
czasem spokojnych nocy, o ile mozna miec spokojne noce w szpitalu. A od powrotu do domu, zaczely sie tance. Raczki w ruch, teraz jeszcze przekrecanie sie na boku i takie charczenie, mruczenie. Chyba ktoras z mam pisala ze to efekt pracujacych jelitek i ze po jak uklad trawienny sie uksztalci to dziecko zacznie spac spokojniej. Ja kiedys swoja probowalam wrapowac, ale moje dziecko widocznie mialo ciasno w brzuchu i nie ma zamiaru cisnac sie teraz.
Sunovia, moja tak dziwnie sie uklada, glowke pod skosem trzyma
a jak laskocze to wygina sie w jedna strone.
Co zrobic aby moje dziecko wytrzymalo dluzej niz minuta na brzuchu bez placzu?