reklama
renisus
Fanka BB :)
Sunovia moja natomiast tak zasnela u tatusia na kolanach( chyba drugi raz ja uspal) ze teraz dobudzic jej niemoge. Otwiera oczy, usmiecha sie i zamyka i drzemie. Wiec wieczorem znowu bede z nia walczyc. Ciekawie jak dzisiaj bedzie spala. Cichutko sie ludze ze moze juz tak zostanie i bedzie spac ciagiem cale noce. A jak nie, to te dwie noce pozwolily mi odpaczac. Tylko nadal nie wiem co robic z cycami, odciagac w nocy czy nie? Mam lenia, ale rano po takiej nocy mam baniaki bolace. Poradzcie prosze.
Domka- a Ty rano wyciągasz takiego gila wielkiego? Bo moja budzi sie i mega charczy... Zakrapiam jej sola fizjologiczna i odciągam frida i wychodzi taki duży zawsze z jednej dziurki... Zawsze raz wystarczy ale dzis więcej charczala... Mam nadzieje ze to nie katar.
Dziewczyny o której kąpiecie? I o której juz tak na dobre kladziecie spac? Bo ja dzisiaj chce polozyc o 19:30 ale boje sie ze do rana nie dospi... (Oczywiście zakładam karmienie w międzyczasie ale nie chce żeby była juz wyspana np o 5 rano...)
Dziewczyny o której kąpiecie? I o której juz tak na dobre kladziecie spac? Bo ja dzisiaj chce polozyc o 19:30 ale boje sie ze do rana nie dospi... (Oczywiście zakładam karmienie w międzyczasie ale nie chce żeby była juz wyspana np o 5 rano...)
garmelka no moze nie wielkiego ale z reguły jedną koze i tyle ale dzis w dzien wiecej wydzieliny i oko jej zaczeło łzawic,do tego strasza na maksa kaszle.Jutro jade do dr to zapytam o młodsza.
Ja kapie ok 19 i i tak zanim padnie jest 22.Potem wstaje o 3 na cyca.a dzis cały dzien przysypia i pare razy cyce wielkie sie robiły.
Ja kapie ok 19 i i tak zanim padnie jest 22.Potem wstaje o 3 na cyca.a dzis cały dzien przysypia i pare razy cyce wielkie sie robiły.
Tez kąpie miedzy 19 a 20. Tylko dzis o 18 bo na 19 mam gości wiec musiałam zmodyfikować nasz plan. Jutro o 9:30 lekarz a ona zazwyczaj około 9 wstaje na cyca i jeszcze pozniej drzemie do 11. No nic musze troszkę jej przesunąć jutro karmienia. Mamy pierwszą kontrol i pierwsze szczepienia.
Renisus to moze przedzwon i dopytaj czy o was nie zapomnieli . Pomyłki sie zdarzają. Tu po wyjściu ze szpitala sami kazali zadzwonić do rodzinnego i sie umówić koniecznie na 5 tydzien i ja mam miec kontrol w 8 tygodniu. Lekarz da mi kartę szczepień i sama musze pilnować terminów.
reklama
Podziel się: