reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Wawka poszłam z nim do lekarza bo wymiotował i był bardzo drażliwy i dostał skierowanie na usg i badanie ogólne moczu, w którym wyszło że są bakterie, przez to dostał skierowanie na posiew moczu, wktórym wykryto e coli i lekarka skierowała nas do szpitala

reklama
Domka moja tez spi ze mną. W łóżeczku nigdy nie wytrzymuje za długo a ze mną śpi jak kamień. I szybko usypia po karmieniu. Od 3 nocy śpimy razem i wysypiam sie. Byłam bardzo przeciwna spaniu z nią w łóżku. Po nocy gdzie mi wyła do 6 rano a ja byłam klebkiem nerwów poszłam jej na rękę i obje śpimy. Musze ją kiedys tego odłuczyć ale póki co niech jest tak jak jest.

Mizzah to faktycznie w królewskim stylu :) a ranek jaki królewski ;)

Justine- zdrowka dla ciebie i kubusia. Nie długo będziecie w domu a tam człowiek zawsze lepiej sie czuje. Szkoda mi zawsze chorych dzieci. Dorosły jakoś to zniesie ale taki szkrab :(

Justine duzo zdrowka dla malego!

Pscolka a jak u Was? Zdrowi juz?

My jakies 7 lat juz razem, i moj L jest mlodszy o 3 lata. Nikt napoczatku nie traktowal nas powaznie, zwalczsza ze bardzo darlismy przyslowiowe koty i on byl bardzo zazdrosny. Jednak sie dotarlismy:)

Sunovia u mnie po 3 razie naszczescie uczucie dziewictwa minelo:D

A moja panna juz druga noc pod rzad przespala bez wybudzania :) Tym razem 23-7:45. Jak ja bym chciala aby ju byl taki jej rytm.

Madzia, czekamy ba zdjecia. Ja mialam tez wykupic sesje, e ceny w UK sa powalajace a ze sama robie zdjecia to odpuscilam. Zrobimy sesje jak mala juz bedzie siedziec albo chodzic, narazie wystarczy nam
to co ja robie. A oto efekt ostatniej sesji:) image.jpgimage.jpgimage.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 45
  • image.jpg
    image.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 43
  • image.jpg
    image.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 44
Renisus śliczne zdjęcia.
Też lubię robić fotki,ale jeszcze do tego przydałby się jakiś dobry sprzet. Heh na ktorym się kompletnie nie znam,taki ze mnie fotograf amator hihi.

Moj dzis jadł w nocy co 4 godz,pierwszy raz tak bo zawsze sie budzi punktualnie co 3. Gdyby nie ten katarek to spalby calkiem fajnie. Ale chyba jest malutka poprawa,wiec bedzie dobrze

Babina - a jaki katerek ma Twoj synuś? Cieknacy czy zatjaby nosek?? Ma glutki?? Sorry ze dopytuje ale staram sie ustalić co ma moja.

Nie cieknie mu z noska,bardziej taki zatykajacy. Charczy jak stary traktor, jakby mu wszystko w środku siedziało.
Kupilam nasivin soft i mu zakraplam na wieczór i raz w dzień.

Piękne te wasze dzieciaczki, ja się swoim jeszcze nie chwaliłam, a pochwalę się za parę dni bo jutro mamy sesję:) za uwaga 70 zł:) a na płycie dostaje ok 50 zdjęć w różnych sceneriach i ubrankach dziecięcych:) Głupotą było by nie zrobić sesji:)

Jeszcze nigdy nie cieszyłam się tak z kupki:) po 4 dniach w tym dwóch dniach męki jest
Nocka piekna od 20.30 do 5.30 pózniej tylko karmienie 10 minut i spanie do 10 tylko że już z popłakiwaniem przez tą kupkę co się biedaczek męczył:)
zaczeliśmy być razem jak ja miałam 18 lat w wieku 21 się zaręczyliśmy a jak miałam 22 to wyszłam za mąż dużo moich znajomych pytało wtedy po co biorę ślub jak w ciąży nie jestem:) albo podchodzili i gratulowali mi ciąży w której nie byłam bo po co brałam ślub:), a teraz po 5 latach bycia razem razem mamy naszego ukochanego syneczka:) Czasami myślę że u nas tak dobrze się układa, że mąż tak pomaga przy małym że to była wspólna decyzja o dziecku a nawet przyznam że to on bardziej chciał

reklama
Ja jutro wybieram się do gina, bo jeszcze nie byłam. A też jakoś mnie brzuch boli jak na okres. A taki spokój był i tu znowu to samo.

Ruda to rzeczywiście tania ta sesja. U mnie najtańsza jaka znalazłam kosztuje 200zl no zależy tez ile zdjęć bo mozna nawet i tysiaka zapłacić za full pakiet.

Ostatnia edycja:
Do góry