reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Masakra ja usypiam a ta nie:/ macie jakieś rady?? Zaraz ja przytne komara prędzej

Ostatnia edycja:
reklama
Zmowa jakas u naszych dzieciaczkow dzisiaj bo zasnac niechca. Moja padla 5 min temu, ale cos mruczy przez sen, ja tez ide spac. Jutro na basenik :)
Spokojnej nocy Mamusie.

Padłam...w panice się wybudziłam - śpi. Ufff oby tym razem jak najdłużej. Brakuje mi tv w sypialni. Spokojnej nocy!

Pytanie do mam mm : Czy wy wybudzacie swoje maleństwa na nocne karmienie?? Bo mam ten dylemat juz jakis czas i nie wiem vo robic. Z jednej strony dac pospac, nie budzic bo np. Wczoraj usnela po 23 :/ a jadla 20:30 i spi do teraz tzn do 3:40. Z drugiej to jeszcze mały bobas jest.

Mizzah da ci znac moja zasnęła o 23
Obudziła sie o 5 żyć nieumierac ale to był odrazu taki krzyk ze hej gargamelka ma racje spij:-) ile twoj bobas juz wypilja moja rano 150 ml peka Butla moze jeszcze z 2 godz po ciagnie

Mizzah, to już nie jest taki malutki bobas ;-) Jak będzie głodna to da znać, nie wybudzaj.

Moja dziś znów obudziła się o 4 i trochę mi zeszło zanim ja spacyfikowalam :-(

reklama
Do góry