reklama
Moja długo wieczorem dawała czadu ale za to jak juz usnęła miedzy 23 a 24 to spała do 4 a pozniej zasnęła pięknie i dopiero wstała. Nie wiem czemu ale wczoraj w dzien dała nam popalić. Zobaczymy co bedzie dzis. Wasze maluszki juz takie duże a my w poniedziałek kończymy miesiąc.
wawka2013
Fanka BB :)
Garmelka: oj to współczuję przejść. A co to za syrop? Jakiś uspokajający?
Widzę, że ze spaniem u Was różnie. U nas też raz lepiej, raz gorzej. Po porodzie było ok, spała w nocy nawet 6 godzin. Ostatnio jak dostała wysypki na policzkach to noce słabe. Oby szybko zaczęła spać.
Widzę, że ze spaniem u Was różnie. U nas też raz lepiej, raz gorzej. Po porodzie było ok, spała w nocy nawet 6 godzin. Ostatnio jak dostała wysypki na policzkach to noce słabe. Oby szybko zaczęła spać.
Mizzah, dobrze kojarzysz. Jestem z Wawy. Mieszkam na Woli.
Asz, lekarz też wspominał o tych plastrach i poradził zeby ciąć. Skoro polecasz, to sie im przyjrze. Za pierwszym razem skreslilam je za cenę, ale nie zdawalam sobie sprawy z ich wydajności.
A, oprócz skoków rozwojowych są jeszcz okresy przyspieszonego wzrostu, wiec usprawiedliwień dla dziwnego zachowania maluchów jest dużo. No i orkan oczywiscie. Oraz kupa ;-).
Asz, lekarz też wspominał o tych plastrach i poradził zeby ciąć. Skoro polecasz, to sie im przyjrze. Za pierwszym razem skreslilam je za cenę, ale nie zdawalam sobie sprawy z ich wydajności.
A, oprócz skoków rozwojowych są jeszcz okresy przyspieszonego wzrostu, wiec usprawiedliwień dla dziwnego zachowania maluchów jest dużo. No i orkan oczywiscie. Oraz kupa ;-).
Moja mała w dzien prawie nie spi. Drzemka godzinna to juz duzo. Coraz wiecej ma w ciagu dnia aktywności , wiecej jak snu. Dzis kończy 4 tygodnie to bedzie trzeba jej wynajdowac nowe zajęcia. Jej ulubione to obnoszenie jej po mieszkaniu. Jeszcze pare tygodni i bedzie mi cieżko tak ją nosić. W rozku juz sie nie mieści. Dziewczyny czy którejś maluch spi pod kołderką? Bo nasza spała w rozku ale trzeba poszukać nowego rozwiązania. Mam śpiworek ale jest duzy i cienki. W sam raz na lato. Kołderki sie boje zeby sie nią nie nakryła. Z czego wy korzystacie??
Rjoanka, wydajne te plastry -z kuponem na allegro wyjdzie Ci 80zł, więc da się przeżyć, tym bardziej, że ciało mamy tylko jedno;-) Tak, usprawiedliwienia są dobre -hm, w sumie u nas też wczoraj stosunkowo mocno wiało
Judy -my od miesiąca korzystamy z kołderki i odziwo nie rozkrywa się, ani nie zakrywa, a wierci się mocno. Jak się przebudzam w nocy, to zerkam kątem oka, czy wszystko ok. Może to zależy też, na ile "śliska" jest poszewka? Można też wcisnąć boki kołderki między materac a szczebelki, ale u nas nie ma takiej potrzeby.
A, ktoś pytał o bączki -u nas czasem też brzydko pachną. No i kupka -kto to wymyślił, że u niemowląt jest bez zapachu? No u nas bynajmniej czuć:-) A jest wciąż kilka dziennie
Judy -my od miesiąca korzystamy z kołderki i odziwo nie rozkrywa się, ani nie zakrywa, a wierci się mocno. Jak się przebudzam w nocy, to zerkam kątem oka, czy wszystko ok. Może to zależy też, na ile "śliska" jest poszewka? Można też wcisnąć boki kołderki między materac a szczebelki, ale u nas nie ma takiej potrzeby.
A, ktoś pytał o bączki -u nas czasem też brzydko pachną. No i kupka -kto to wymyślił, że u niemowląt jest bez zapachu? No u nas bynajmniej czuć:-) A jest wciąż kilka dziennie
reklama
Renisus- no wyobraź sobie ze noc boska!!! nakarmiłam ja o 21:30 i wprawdzie smoka wtykalam conajmniej 7 razy i na pewno do 23:15 nie spała... Dalej juz nie wiem bo sama zasnęłam pobudka była o 1:45 ale to moja chłop wrócił... Bez komentarza... Miał być chwile po północy ale przynajmniej nie pił...
Wawka - ona dostaje zawiesinę Debridat/ ma działanie rozkurczowe bo prawdopodobnie ma skrety jelit.
Laski jestem wlasnie i fryzjera mam ciemne włosy lekko za ramiona i zastanawiam sie czy nie zaszaleć? Blondu nie zrobię bo juz kiedyś eksperymentowałam i byłam niezadowolona ale moze zetnę na boba?? (Mój maz chyba by mnie zabił bo uwielbia długie i chce żebym jeszcze zapuszczała) albo grzywka??? Ale czy przy dziecku znajdę czas na jej układanie?? Hmmm ale mam problem
Wawka - ona dostaje zawiesinę Debridat/ ma działanie rozkurczowe bo prawdopodobnie ma skrety jelit.
Laski jestem wlasnie i fryzjera mam ciemne włosy lekko za ramiona i zastanawiam sie czy nie zaszaleć? Blondu nie zrobię bo juz kiedyś eksperymentowałam i byłam niezadowolona ale moze zetnę na boba?? (Mój maz chyba by mnie zabił bo uwielbia długie i chce żebym jeszcze zapuszczała) albo grzywka??? Ale czy przy dziecku znajdę czas na jej układanie?? Hmmm ale mam problem
Podziel się: