reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Sunovia dzięki wielkie za to info z katarkiem. Byłam w aptece i go kupiłam. Wogóle bez porównania z frida. Super urządzenie, a co najważniejsze mikolajek nie denerwowal się tak jak przy fridzie

reklama
Mizzah, do kogo było o tym karmieniu mieszanym? Jeśli do mnie to ja już praktycznie wcale nie karmię piersią, jeśli daje cyca to bardsiej dla uspokojenia.

Ja mam gruszke która jest o kant dupy rozbić . Bede w Pl to kupie ten katarek. Mała jedynie co ma zapuszczaną sól morską. Póki co nie ma problemu z oddechem.

Mizzah- to moje mleko jest produkowane przez szwecką firmę semper. Nie wiem czy w Polsce ta firma sprzedaje swoje produkty ale odpukać Martyna nie miała jeszcze ani razu dziwnej kupki itp.

6x120, dokładnie tak jak producent zaleca. Ostatnio zdarza jej się nie dojadac. Jeśli obudzi się w nocy, czyli nadprogramowo to wtedy daje piers. Coś tam pociumka i śpi dalej.

Moja w nocy była anioł a teraz od 11 ciagle cos. Przespała 2h i to na raty. Teraz usypia ale na jak dlugo?? Dam jej pospać u siebie w łóżku bo spi lepiej i dłużej.

reklama
Mizzah my się karmimy Humana SL - nie ma białka krowiego i laktozy.

Kurcze ale młoda się pod szyjką odparzyła strasznie - prawie rankę ma:( Ehh nie wiem jak mogłam to przeoczyć, ślini się teraz strasznie i widocznie pod tą fałdką miała cały czas mokro, przemywam jej wacikiem i smaruje kremem na odparzenia, mam nadzieję że zejdzie szybko bo ma tą szyję tak pofałodwaną że w żadnej pozycji nie mam jak jej ułożyć żeby się ta ranka wietrzyła:(

Do góry