reklama
Mizzah
Fanka BB :)
Mizzah w 100ml gotowego produktu
Laktoza 2,7
Bialko 1,5
Enfamil ma laktozy 5,7 a białka 1,37
Mizzah
Fanka BB :)
Mizzah, do kogo było o tym karmieniu mieszanym? Jeśli do mnie to ja już praktycznie wcale nie karmię piersią, jeśli daje cyca to bardsiej dla uspokojenia.
Sunovia myslalam ze karmisz a to nie wiedziałam. I ile masz karmien na dobe?
Ja mam gruszke która jest o kant dupy rozbić . Bede w Pl to kupie ten katarek. Mała jedynie co ma zapuszczaną sól morską. Póki co nie ma problemu z oddechem.
Mizzah- to moje mleko jest produkowane przez szwecką firmę semper. Nie wiem czy w Polsce ta firma sprzedaje swoje produkty ale odpukać Martyna nie miała jeszcze ani razu dziwnej kupki itp.
Mizzah- to moje mleko jest produkowane przez szwecką firmę semper. Nie wiem czy w Polsce ta firma sprzedaje swoje produkty ale odpukać Martyna nie miała jeszcze ani razu dziwnej kupki itp.
reklama
Mizzah my się karmimy Humana SL - nie ma białka krowiego i laktozy.
Kurcze ale młoda się pod szyjką odparzyła strasznie - prawie rankę ma Ehh nie wiem jak mogłam to przeoczyć, ślini się teraz strasznie i widocznie pod tą fałdką miała cały czas mokro, przemywam jej wacikiem i smaruje kremem na odparzenia, mam nadzieję że zejdzie szybko bo ma tą szyję tak pofałodwaną że w żadnej pozycji nie mam jak jej ułożyć żeby się ta ranka wietrzyła
Kurcze ale młoda się pod szyjką odparzyła strasznie - prawie rankę ma Ehh nie wiem jak mogłam to przeoczyć, ślini się teraz strasznie i widocznie pod tą fałdką miała cały czas mokro, przemywam jej wacikiem i smaruje kremem na odparzenia, mam nadzieję że zejdzie szybko bo ma tą szyję tak pofałodwaną że w żadnej pozycji nie mam jak jej ułożyć żeby się ta ranka wietrzyła
Podziel się: