reklama
Zasugerowałam sie opisem z opakowania,do buzki,na łyżeczkę,bądź do pokarmu. Od jutra daje prosto do buzki. Mam nadzieje ze przez ten czas co dawalam do mleka,nic sie z małym nie stalo ze dostawał wystarczającą ilość tej witaminy. Troszkę się zmartwilam.
Sunovia mam inhalator,rano i wieczorem go inhaluje solą fizjologiczna. Zakrapiam woda morska. I smaruje pod noskiem mascia majerankowa. Oj mam nadzieje ze mu przejdzie
Sunovia mam inhalator,rano i wieczorem go inhaluje solą fizjologiczna. Zakrapiam woda morska. I smaruje pod noskiem mascia majerankowa. Oj mam nadzieje ze mu przejdzie
ruda1991
Fanka BB :)
Dziewczyny mam problem... Mój mały robi kupkę co dwa dni, ale na ten drugi dzień strasznie się męczy, widać że biedaczek chce ale nie może... Strasznie ciśnie, robi się cały czerwony i płacze, nie jest to zatwardzenie bo jak już zrobi to wylewa się z pampersa... Jak mu pomóc??? dodam że karmiony jest tylko cycem
Wlasciwie od samego początku ma wyzej,bo na początku dosc mocno ulewal i położna poradziła zeby pod skosem mieć łóżeczko. Także ma glowke wyżej.
Pewnie katarek w końcu przejedzie,ale żal mi go jak tak się męczy.
Ruda podawaj małemu wode do picia,bądź herbatkę koperkowa. U nas zawsze działa
Pewnie katarek w końcu przejedzie,ale żal mi go jak tak się męczy.
Ruda podawaj małemu wode do picia,bądź herbatkę koperkowa. U nas zawsze działa
Mizzah
Wawka - u nas złożyło się kilka czynników min to bo tak kazała lekarka. Myślę, ze nie miala racji. No ale ja też mialam mało pokarmu, stres, przemeczenie itp. Jesli okaze sie ze mała faktycznie ma alergię to raczej zalecane jest karmienie. Chyba ze będzie to ciężkie dla ciebie a i maluch będzie sie meczyc. A na jakim mleku bylas wcześniej?
wawka2013
Mizzah: o odstawieniu mleka miałam na myśli, że ja nie mogę mlecznych produktów jeść Właśnie przechodzę na absolutne odstawienie produktów mlecznych na tydzień i zobaczę czy to coś daje.
Ruda: u nas problem kupkowy taki sam. Kupki czasem po kilka dni nie ma, a jak zrobi to płynna jest. Dopajam małą wodą. I co kilka dni moja mama termometrem myzia młodą po odbycie i to też pomaga.
Ruda: u nas problem kupkowy taki sam. Kupki czasem po kilka dni nie ma, a jak zrobi to płynna jest. Dopajam małą wodą. I co kilka dni moja mama termometrem myzia młodą po odbycie i to też pomaga.
reklama
No to mój poszedł ze swoim zespołem na kręgle :/ a za tydzien na zakrapiana wigilie firmowa wiec pewnie nie bedzie go cała noc. Ja wlasnie wrąbałam tościka, pije pepsi i oglądam tv
Czy któryś bobasek ma CIEMIENIUCHE? Ja walczę od tygodnia... Naoliwilam jej główkę oliwa z oliwek i teraz spi. O 9 muszę ja wykapać bo raczej nie powinna z tym spac co nie?
Marika, Agniecha, Mizah, Sunovia - szkoda ze każda gdzie indziej z nas mieszka, zrobiłybyśmy narzekanie zbiorowe
Katinka teraz Ciebie gdzies wcięło?!
Pscółka- czyli ciotka dobra rada gdzie ty??
Czy któryś bobasek ma CIEMIENIUCHE? Ja walczę od tygodnia... Naoliwilam jej główkę oliwa z oliwek i teraz spi. O 9 muszę ja wykapać bo raczej nie powinna z tym spac co nie?
Marika, Agniecha, Mizah, Sunovia - szkoda ze każda gdzie indziej z nas mieszka, zrobiłybyśmy narzekanie zbiorowe
Katinka teraz Ciebie gdzies wcięło?!
Pscółka- czyli ciotka dobra rada gdzie ty??
Podziel się: