reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

Babina ja juz nie. Parę razy wybudzilam i pozniej mała mi grymasila. Wszystko z umiarem, wiadomo jak dziecko spi non stop w dzien 7 h i nie je to coś nie halo. Moja teraz szamie po 4 h.

reklama
Ja nie wybudzam. Robila bym to, gdyby spała powyżej 4h. Kiedyś się zdarzało, teraz to marzenie.

agniecha, dzięki. Niestety źle, strasznie jest marudna, źle śpi, nos zapchany i nie może oddychać, a nic nie pozwala zrobić - ani odciągnąć, ani inhalowac, nie chce też brać leków.

W dzien wybudza sie sama i to czesto. Spi krótko . W nocy za to potrafi i 8h godzin pociągnąć. Nie wiem czy to normalne. Dzis mimo moich usilnych prób podania jej cyca i tak spała . Nie wiem czy jej pozwolić tyle spac. No cóż póki przybiera na wadze niby jest ok. W środę mamy kontrol to sie dowiem wiecej. Wasze maluszki są starsze od mojej wiec moze to normalne ze z czasem śpią coraz wiecej i nie trzeba wybudzac.

Mizzah jakbys zobaczyla jak moja ostatnio ulala czy zwymiotowala to bys sie przestraszyla. Otworzyla buzie a z niej fontnna, dorosly nie wymiotuje z takim wytryskiem. Dobrze ze bylam obok i ja na bok przekrecialam.
Ulewa zawsze jak po jedzeniu klade ja na plecach i ona nogi podnosi/

Judy z czasem pewnie się to zmieni moja jak była trochę młodsza ma dzisiaj dokładnie miesiąc i tydzień to czasem też próbowałam ja wybudzać na jedzenie po 4 godz. i się nie dawała, a teraz to się zmieniło ... czasem po pierwszym karmieniu po kąpaniu potrafi spać 4 godz., bo potem jak zaklęta co 3 albo i co 2 godz. pobudka na jedzenie, jestem już wykończona i bez przerwy obiecuję sobie od jutra mm, a potem jak ma okres, że śpi to mi przechodzi i dalej tylko na cycku, choć od wczoraj mam chyba jakiś kryzys, bo mała potrafi ciągnąć co 1,5 -2 godz. a ja mam flaki, a ona do tego leniwa jest i jak jej słabiej leci to nie chce ciągnąć i chyba dzisiaj wreszcie spełnię moją obietnicę i dam jej na noc butle.

o coś chciałam Was jeszcze podpytać, ale ponoć skleroza nie boli, a ja już stara jestem;-) jak sobie przypomnę to się odezwę

pozdrowienia dla wszystkich

A ja mam zagwostke: otoz juz drugi raz nam się zdarza, że Pola nie robi kupy:/ wczoraj nie było i dziś tez. Tylko bąki puszcza. Próbowałam dać herbatki ale dostala histerii wiec odpuściłam. Masaż też był i leżenie na brzuszku. Macie jakies pomysły jak jej "ułatwić "??? Wiem, że dzieci mają prawo parę dni się nie wypróżnianiać, no ale jednak wolalabym jej jakos pomóc...

moja najpierw robiła w kazdego pamka a teraz jak w zegarku co 4 dni,
Ale mzach ty karmisz mm?Bo po mm to chyba codzinnie powinna byc kupa,ja karmie piersia

reklama
Moja juz drugi dzien tak na robiła ze ubrudzila plecy aż po samą szyje :) jest na kp plus mm od czasu do czasu i nie robi codziennie.

Do góry