reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

mroczko, pewnie, że można. Je 6x120ml czyli dokładnie tyle, ile powinna wg tabeli na mm, jest małym grubaskiem, więc taka przerwa dobrze jej robi.

Ale oczywiście nie było tak kolorowo. Starsza przez tą chorobę miała dwie efektowne pobudki. Raz musiałam zmieniać pościel, a raz przebierać ją.

reklama
Mroczko a zobacz do buzi, języczek i policzki od środka czy nie ma nalotu białego. Dzieci przy pieśniawkach nie chcą piersi, a i przy chorych uszkach. Nie martw się tym co sobie ktoś pomysli bo przechodzisz na butelkę. To Twoja kruszynka i wiesz co dla niej najlepsze. Córcia urocza.

Sunovia wpadłam na pomysł że do może nie sam smoczek a jego obudowa mojej nie odpowiada. W sumie taki na pół twarzy zasłania jak cyc... Hmmmm

Dlaczego moje dziecko nie śpi tak ładnie jak wasze? Tylko budzi się co 3 godziny?

mroczko ja wyczytałam wczoraj ze jak ma sie okres to dziecko mkoze mniej chetnie ssac,ja ma okres wlasnie a mała strasznie sie pyrga na cycu.wczoraj dałam mm i spała od 21 do 4.30.

kto pisał o tym czosnku,skleroza,ale ja tak wlasnie robiłam,ja dawałam zmiazdzony czosnek w gaze i wiazałam do łózeczka

To ja też się pochwalę, a co :p
1417335272563.jpg 28zł
1417335296231.jpg 28zł
1417335316437.jpg 28zł
1417335338781.jpg 14zł
1417335359392.jpg 23zł
1417335431661.jpg 4,5zł
I jeszcze rękawiczki i 4-pak majtek
Za wszystko z wysyłką 120zł (z tym rabatem).

Sunovia - fajowo Inga spała. Zaaaazdroszczę :)

Załączniki

• 1417335272563.jpg
    1417335272563.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 45
  • 1417335296231.jpg
    1417335296231.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 50
  • 1417335316437.jpg
    1417335316437.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 45
  • 1417335338781.jpg
    1417335338781.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 40
  • 1417335359392.jpg
    1417335359392.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 40
  • 1417335431661.jpg
    1417335431661.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 46
Rjoanka dziekuje za wsparcie ... Moja mama jest tego samego zdania na poczatku gdy karmilam piersia I schodzilo nam to 1.5 godz kibicowala teraz Trzyma mnie na duchu wcOraj sie poplkalam bo naprawde chce karmic piersia :-( mam znajoma ktora karmi syn jak dab ... Sunovia moja narazie zjada90-100 ml powoli sie rozkreci mysle :-). Renisus pa trzylam rozowy ma jezyczek zadnych oznak plesniawki chyba to niejest przyczyna..moj maz wczoraj jak dotknal moich piersi myslalam ze go udusze tak bola jak mu Pokazalam I dotknal jakie sa twarde I jak wyje z bolu tez Obaczyl jak musze sie nakombinowac zeby choc minute possala tez poparl... Widze juz moja wspaniala Tesciowa ba swieta jak bedzie mi Mowila karm jak najdluzej ..... Te slowa jej to we mnie cos sie Gotuje ... Jak bedzie mi trulA zjebe dostanie I sama jej dosram a mama to karmila piersia swoje dzieci ?? ( sama niekarmila). Domka12 no to witaj w klubie ... Pierwszy raz slysze ze okres ma jakis wplyw byc moze ? Cyntia 85 piekne te wszystkie ubranka naprawde sie oplaca

Ostatnia edycja:
Domka, to ja pisałam o czosnku.

Noce u nas faktycznie fajne, za to w dzień... Już zaczynam się bać, że nie dam rady jej nauczyć samodzielnego zasypiania, nie będzie miała drzemek w stałych porach i będę musiała stosować różne przedziwne sztuczki, by ją uśpić. Taka panika mi się włączyła.

Fajne te ciuszki w f&f, przejrze w wolnym czasie.

dzień dobry :)

Ale u nas dzisiaj kiepska nocka,co godzine wstawałam jak nie do jdnego to do drugiej, ahhhhh

Sunovia, ależ marzę żeby Hania tak pospała :) A jak dzisiaj starsza córa się czuje?

Cyntia, śliczne te ciuszki, może i ja sie skusze :)

Mroczko, przecież nikt cie nie będzie oceniał!!!! Kto jak kto ale my przecież to rozumiemy :) U nas było podobnie, mała płakała przy cycku, wypuszczała go z buzi, później znowu chciała i tak w kółko, no i my też przeszliśmy już tylko na mm.

Domka, no ja właśnie mam zamiar teraz je kupić, siedziałam w piątek i porównywałam składy mlek i np ja daje teraz bebiko i niczym się nie różni od babydream więc spróbuję. Nie ukrywam że u nas każda złotówka sie liczy a skoro nie jest w niczym gorsze to po co przepłacać. Mam nadzieję tylko że Hania je będzie dobrze tolerować.

reklama
Do góry