reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

Mizzah - dwupak pajacykow za 28 zł, a w Tesco za 42 zl. 5 szt kolorowych bodziakow za 28 zł. Minus 30%. Jak dla mnie rewelacja. Tym bardziej, że planowałam jutro jechać do Tesco po ciuszki!

Młody już spał, ale obudził się przy przenoszeniu godzinę temu :(

reklama
A ja problem odwrotny. Martyna spi od 20. Próbowałam ją na śpiku przystawiac do cyca a ta nawet na moment go nie chciała i spi dalej. W dzien jak prześpi ciągiem godzinę to sie cieszymy a w nocy spi jak aniołek. Tylko na 15 dniowe dzieciątko to za duzo. I nie wiem co robic. Dac jej spac??? 3-go ma byc położna to ją podpytam ale czy to mozliwe zeby tak małe dziecko miało przesypiac całe noce??

Dzien dobry ... A moja piękna ciągnie juz 6.5 godz snu az sie sama obudzilam a ona dalej spi :-)))) tak to mozna zyc nieumierac niebede za bardzo chwalic bo zapesze .... Postanowilam powoli odstawic piers ... Wiem ze niektorzy z was pomyslA co ona robi ale to jest moja decyzja I ja sie mecze I ona ... Bede sciagac pokarm powoli z kazdym Dniem co raz mniej I szalwia do picia ktora musze dzis nabyc ... Oczywiscie to mleko ktore sciagne dam malej ... TakA sie cwana zrobila ze niechce placze , kopie nogami I rekami 3 dni z rzedu co ja sie nakombinowalam zeby chociaz pociagla cyca na minute .... Dzis moj ma Wolne I jestesmy wszyscy razem uwielbiam takie dni tylko zeby pogoda dopisala pojdzie my na spacer .... Ja juz wyspana jestem I wogole niechce mi sie spac ... Organizm szybko sie prZyzwycZaja do pobudek co pare godzin ... A oto moja mala z wczorajszego spaceru ImageUploadedByForum BabyBoom1417326448.982163.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1417326448.982163.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1417326448.982163.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 42
Judy38 niemartw sie ... Mala najwyrazniej poczebowa tyle godz a juz dzisiejszego dnia moze spac ci w nocy 2-3 godz ... Moja tez tak ma .... Mizzah moje cisnienie juz chyba spoko ale Nadal biore leki za msc mam kolejna wizyte mam nadzieje ze juz odstawie leki czasami za kreci mi sie wglowie .... Teraz mam tyle Tych lekow jak emerytka ....

OMroczko - to ja po porannej kawie mam 110/70 wiec jest nieźle :)

Cyntia - nooo super deal. Normalnie cieszę się jak głupia az się pochwale. A jak Adi się dziś ma? Jak chrumkanie?

Bez tytułu.pngdddd.pngkb839032.jpgkm420048_is.jpgkg424028.jpgkg424038.jpg

Sunovia - nooo to super!! Faktycznie długo.

A ja tak się zastanawiam bo Pola ostatnio po jedzeniu poplakuje. Ale to dosłownie jak jej zabiorę smoka. Tak to ssie z blogostanem na twarzy a jak jest koniec to kwilenie. Na pewno ma ruchy w jelitach i gazy ale czy to możliwe ze się nie najada i chce więcej? ?? Jak to rozpoznać? ??

Załączniki

• Bez tytułu.png
    Bez tytułu.png
    56,8 KB · Wyświetleń: 37
  • dddd.png
    dddd.png
    86,4 KB · Wyświetleń: 33
  • kb839032.jpg
    kb839032.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 37
  • km420048_is.jpg
    km420048_is.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 30
  • kg424028.jpg
    kg424028.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 33
  • kg424038.jpg
    kg424038.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
reklama
Mizzach, śliczne!! Az sama nabralam ochoty na zakupy. Najbardziej podoba mi sie ta szara z gwiazdami.

Sunovia, brak słów. Zazdrość. Co ty jej do tego mleka dodajesz?!
Mroczko, masz rację, to Twoja decyzja. My tu nie jesteśmy od oceniania tylko od wspierania.

Judy, mam nadzieję ze spotkanie z polozna rozwieje twoje strachy. Prawdopodobnie trafił ci sie nocny spioch dlugodystansowy. Pogratulować.

U nas znów pobudka o 4, choć udawało sie już do 5 i 6. Dwa kroki w przód, kroczek w tyl.

Do góry