reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2014

My nie bylismy na spacerze- za zimno. Ja rano bylam na cmentarzu i myslalam, ze uswirgne. My mamy we wtorek mamy szczepienie i chyba przełoze bo jestesmy w trakcie drug iego
skoku,a poprzedni trwał tydzien. Dziewczyny prosze przeslijcie mi Jezyk niemowlat na magda6m@wp.pl

reklama
Moja córa ma dziś ciężki dzień. Ciagle płacze , spi tylko chwile, jest marudna teraz jej tatuś ją uśpił . Zobaczymy jak długo pospi. Spała przy cycu 2h a jak próbowałam go zabrać to był ryk. Nie wiem jak jej pomóc .

Sunovia ja marze o jakims zabiegu, kosmetyczka, fryzjer cokolwiek. Niestety poki moj cycuch jest tak do mnie przyczepiona nic z tego. Moze po nowym roku sie uda.
Zrobilam juz wszystkie presenty na gwiazdke, oczywiscie przez internet jak co roku. Nienawidze tracic czasu na zakupach.

Mialam Wam pokazac, kupilam na ebayu opaske Juli, miala wygladac tak ImageUploadedByForum BabyBoom1417293135.959030.jpg
A wyglada tak ImageUploadedByForum BabyBoom1417293169.673879.jpg
Napoczatku ogarnela zlosc a potem tak sie smialam ze o malo sie nie poplakalam. Tak to jest : made in china

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1417293135.959030.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1417293135.959030.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 51
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1417293169.673879.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1417293169.673879.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 49
Renisus - jednorożec :p Córeczka urocza!

Adus ma gesta przezroczystą wydzielinę na gardelku, która po dłuższym spaniu jest w usteczkach. Raz nią ulał. Katarku nie ma. Inhaluję solą fizjologiczną (szit, bym zapomniała na wieczór) i psikam wodą morską. Słychać, że zalega mu ona na gardelku, a Adi, gdy próbuje ją odchrzaknac, poplakuje. Stresuje sie. Czy to niebezpieczne? Długo się może utrzymywać?

reklama
renisus, poplakalam się ze śmiechu :-D czad!

Cyntia, ja nie pomogę. Właśnie teraz bardzo się boję, żeby mi Marcelina Ingi nie zarazila, bo ja zupełnie nie wiem co się robi z takimi maluszkami, kiedy zachoruja. Marcelina po raz pierwszy przeziebila się i dostała pierwszy w swoim życiu lek, jak miała niemal roczek.
A ona właśnie zawsze ma problem z katarem splywajacym po gardle. Właśnie mi po raz drugi dziś zarzygala pół łóżeczka tą flegma...

Do góry