reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Laski a bedziemy mialy zamknieta grupe? Mozna stworzyc jakis regulamin i przyjmowac tylko te ktore sie faktycznie udzielaja przez jakis okreslony czas. Na te forum kazdy ma wglad, a sa tematy ktorych nie chcemy poruszac nie wiedzac kto to moze przeczytac. My juz od dluugiego czasu z kwietniowkami 12 piszemy tylko na zamknietym.

reklama
Cześć.

Niestety wypadłam z obiegu i już chyba nie nadrobię tych kilkunastu stron. Strasznie źle się czuję, poza tym mam trochę problemów "domowych". Czy coś ważnego mnie ominęło?

Lista uzupełniona o te dziewczyny, które przesłały mi info na priv.

Oj daje daje i to mocno. Dziś zwymiotowałam, kiedy córce zmieniałam pieluchę, oczywiście z niefajną zawartością.
Wczoraj czułam się tak źle, że napisałam do męża, żeby do mnie dzwonił co jakiś czas i sprawdzał, czy jestem przytomna, a w razie czego pędził do małej, bo nie mogłam utrzymać się na nogach tak mi było słabo.
Poza tym ciągle mnie mdli, co mnie strasznie irytuje.

No i byłam na zakupach w księgarni, więc mnie trochę pochłonęło ;-)

Mdłości to i mnie zaczynają dopadac ,ale zazwyczaj wieczorami. Dziewczyny pisały o migdalach ... Prztestowalam i u mnie sie sprawdza !

Dziewczyny napiszcie mi czy Was też plecy czasami pobolewaja ? W części krzyżowej

Ostatnia edycja:
Sunovia : bo mnie ten ból jakoś dziwnie niepokoi :/ zreszta w pierwszej ciąży pierwsze tygodnie przeszłam bez żadnych większych obiawow . A teraz jestem przez to plamienie uczulona Na każdy ból :/ czy ukucie ...

Motylek plecy to też mnie bola ;(
Cyntia nie zazdroszczę szefowej ;/ ja dopiero wstałam masakra nie można bylo mnie podobno dobudzic słabo mi jest tak samo

Jestem za grupa zamknięta

Emilia - -wlasnie chcilaam to napisac, ze jest mozliwosc watku zamknietego, gdzie dostep maja tylko osoby "zaproszone"

Sunovia
- o takkkk oproznianie nocniczka lub zmiana pieluszki jak nie zdarze to teraz wyzwanie :-D

Motylek - -bola, bola - niestety..jeszcze dodatkow dzis sie malego nanosilam wiec juz wogole ....

Tymek spi, mnie czeka jeszcze spacer z psem, ale naczynia juz na jutro zostawiam...

reklama
Do góry