reklama
Hej. Od długiego już czasu Was podczytuję i uważam za nieocenione źródło wiedzy (gdyby nie Wy, nie zaszczepiłabym engerixem w szpitalu) oraz wsparcia (działa kojąco, że nie tylko my się zmagamy z bolesnymi kupkami).
Nie udzielałam się, bo pod pewnymi względami jestem nieśmiała, a dwa, że nie lubię pisać z tableta, a tak właśnie Was czytam. Teraz poczułam się zmobilizowana, aby zapytać wprost - czy mogę jeszcze dołączyć? Szkoda byłoby nie móc podczytywać forum w dalszym ciagu. No a teraz, po ujawnieniu, to i bym coś napisała od czasu do czasu. Ale zrozumiem, jeśli uznacie że jest za późno i nie chcecie nikogo nowego - tym bardziej na forum zamkniętym.
Jeśli chodzi o mnie, urodziłam 13.10. córeczkę przez cc - położenie miednicowe, pośladkowe czy jak to tam zwą.
A jak już zaczęłam pisać, to zapytam od razu - planujemy szczepić 6 w 1, ale nam lekarz powiedział, że tam jest właśnie zastosowany engerix jako kontynuacja. Wiecie jak to jest? Próbowałam się dziś wczytać w cennik i rozumiem, że są dwie wersje 6 w 1 - jedna jest 20zł droższa i może to właśnie jest ta z engerixem?
Nie udzielałam się, bo pod pewnymi względami jestem nieśmiała, a dwa, że nie lubię pisać z tableta, a tak właśnie Was czytam. Teraz poczułam się zmobilizowana, aby zapytać wprost - czy mogę jeszcze dołączyć? Szkoda byłoby nie móc podczytywać forum w dalszym ciagu. No a teraz, po ujawnieniu, to i bym coś napisała od czasu do czasu. Ale zrozumiem, jeśli uznacie że jest za późno i nie chcecie nikogo nowego - tym bardziej na forum zamkniętym.
Jeśli chodzi o mnie, urodziłam 13.10. córeczkę przez cc - położenie miednicowe, pośladkowe czy jak to tam zwą.
A jak już zaczęłam pisać, to zapytam od razu - planujemy szczepić 6 w 1, ale nam lekarz powiedział, że tam jest właśnie zastosowany engerix jako kontynuacja. Wiecie jak to jest? Próbowałam się dziś wczytać w cennik i rozumiem, że są dwie wersje 6 w 1 - jedna jest 20zł droższa i może to właśnie jest ta z engerixem?
kurde nie pamietam która pytała o odparzenia na szyi.szwagirki syn miał,wszystko próbowała,cicaplaST krem z la roche pomógł ale na chwile,przeszło dop jak szyja sie wyciagneła,poradz sie lekarza najlepiej.
To ja pytałam. Dzięki za odpowiedź. Popróbuje jeszcze, ewentualnie przejdę się do pediatry.
Kobietki, UWAGA, UWAGA
Mam propozycję, by z naszego październikowego wątku zrobić wątek ukryty. Będą miały do niego dostęp tylko dodane przez admina osoby, czyli nikt z zewnątrz nie zobaczy co piszemy (i automatycznie stare posty też staną się niewidoczne).
Czy nowicjuszki też są zaproszone?
mroczko218
Fanka BB :)
Cyntia jestem za
My wczoraj mieliśmy chrzciny,Natanek był bardzo grzeczny.
W kościele cały czas spał,nawet jak ksiądz go wodą polał.
Imprezę mieliśmy w restauracji,jak będę miała tylko zdjęcia to Wam się pochwalę tym moim przystojniakiem
Cyntia jestem za.
A czy ja zgłosiłam narodziny swojego synka?
bo ostatnio jestem zakręcona na maksa
W kościele cały czas spał,nawet jak ksiądz go wodą polał.
Imprezę mieliśmy w restauracji,jak będę miała tylko zdjęcia to Wam się pochwalę tym moim przystojniakiem
Cyntia jestem za.
A czy ja zgłosiłam narodziny swojego synka?
bo ostatnio jestem zakręcona na maksa
reklama
magda821221
Fanka BB :)
Cyntia śliczny ten twój synuś :-)
Powiedz mi jakiej nazwy masz ta witaminę D ?
Renisus moglabys mi podac jak Ty tez masz witaminke?
Nie wiem czy juz mi pisałaś i mi umknęło :-(
Powiedz mi jakiej nazwy masz ta witaminę D ?
Renisus moglabys mi podac jak Ty tez masz witaminke?
Nie wiem czy juz mi pisałaś i mi umknęło :-(
Podziel się: