Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Próbowałam wszystkiego... Schody , spacery, ćwiczenia , chili con care itp... No nic zobaczę co powiedzą mi jutro. Dobrze ze żyjemy w czasach gdzie potrafią wywołać poród bo nie wiem ile jeszcze bym w tej ciąży chodziła Swoją drogą zastanawiałam się co jest z moim ciałem nie tak że samo nie rozpocznie porodu... Nie które pytania pozostaną bez odpowiedzi miłego dnia dziewczyny i jeszcze raz dzięki
reklama
Cyntia85
Fanka BB :)
Kobietki, UWAGA, UWAGA
Mam propozycję, by z naszego październikowego wątku zrobić wątek ukryty. Będą miały do niego dostęp tylko dodane przez admina osoby, czyli nikt z zewnątrz nie zobaczy co piszemy (i automatycznie stare posty też staną się niewidoczne).
Co do osób, które dodać, to sugeruję, by dodać te, które zgłosiły narodziny swojego maluszka. Cześć z tych kobietek teraz mniej się udziela, no ale to zrozumiałe przy dzieciaczkach. W końcu niekażdy korzysta z aplikacji w telefonie Mogę skontaktować się z każdą z tych osób z zapytaniem czy planuje bywać i w miarę regularnie się odzywać w wątku.
Co myślicie o ukryciu się przed światem?
Mam propozycję, by z naszego październikowego wątku zrobić wątek ukryty. Będą miały do niego dostęp tylko dodane przez admina osoby, czyli nikt z zewnątrz nie zobaczy co piszemy (i automatycznie stare posty też staną się niewidoczne).
Co do osób, które dodać, to sugeruję, by dodać te, które zgłosiły narodziny swojego maluszka. Cześć z tych kobietek teraz mniej się udziela, no ale to zrozumiałe przy dzieciaczkach. W końcu niekażdy korzysta z aplikacji w telefonie Mogę skontaktować się z każdą z tych osób z zapytaniem czy planuje bywać i w miarę regularnie się odzywać w wątku.
Co myślicie o ukryciu się przed światem?
reklama
Podziel się: