reklama
Mizzah
Fanka BB :)
Pscółka - zerknij tu Podręczny atlas kupy dziecka | Hafija.pl
magda6m
Hej,martwie sie bo wczoraj przy kapieli zauwazylam u mojego synka mleko u niego w piersiach.Miałam wrazenie,ze sa lekko spuchniete i po nacisnieciu-delikatnym pojawiła sie kropelka mleka.Miala ktoras z Was cos takiego?
Cyntia85
Magda - to normalne. U nas też były kropelki. W sumie dopiero teraz już inaczej te sutki wyglądają, gdy Adi ma 6 tygodni.
A jednak u nas są krzyki i histeryczne płacze. Kurczę, ja chcę podawać wit. D, ale nie mogę patrzeć na cierpienie mojego dziecka Boję się tej krzywicy, no....
A jednak u nas są krzyki i histeryczne płacze. Kurczę, ja chcę podawać wit. D, ale nie mogę patrzeć na cierpienie mojego dziecka Boję się tej krzywicy, no....
magda6m
Dzieki wielkie dziewczyny.Uspokoiłyscie mnie.To zapytam jeszcze cźy mozecie polecic jakas ksiazke jak poradzic sobie z 2 dzieci-niemowlakiem i 2,5roku? Siostra ma taka sytuacje i ten 2,5 latek cały czas dokucza niemowlakowi (5 tygodni). Szczypíe go itp.
ruda1991
mam problem a boję się zapytać lekarza żeby mnie nie zechciał badać bo dotknąć się nie dam... koło wejścia do odbytu wyskoczyła mi taka gulka czy to homorojt??? pytam bo nigdy nie miałam czy to może być np jakas gulka ze szwów czy coś takiego??? jeśli to hemoroit to co teraz??? co z pierwsza kupa?
magda6m
Ruda, mysle,ze to hemoroid. Jeśli to mała gulka to pol biedy. Z kupa i tak mozesz miec problem jak kazda po sn wiec popros o czopka glicerynowego lub cos w tym stylu. A na hemoroida polecam czopki procto glyvenol i jakas masc z heparyna,mi pomogło w 5 dni.
renisus
Ruda, niech Ci lekarz to jednak sprawdzi. Tylko popatrzy, dotykac nie musi.
Magda, u dziewczynek natomiast jest czasami krew z pochwy. U nas tak bylo ale mnie uprzedzili o tym. Nie wyciskaj mleka u synia, samo przejdzie.
Cyntia, moze podaj raz jeszcze ta Vit D, moze dzieci musza sie przyzwyczaic. Ciekawie dlaczego dopiero teraz tak dziala? Tak czy inaczej szkoda dzieciatka i brzuszka
Magda, u dziewczynek natomiast jest czasami krew z pochwy. U nas tak bylo ale mnie uprzedzili o tym. Nie wyciskaj mleka u synia, samo przejdzie.
Cyntia, moze podaj raz jeszcze ta Vit D, moze dzieci musza sie przyzwyczaic. Ciekawie dlaczego dopiero teraz tak dziala? Tak czy inaczej szkoda dzieciatka i brzuszka
reklama
Podziel się: