reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Ja się dziś wzięłam za porządki, w weekend przez 2 dni mamy gosci. Obiad się robi, pralka na pełnych obrotach.

A jak wasze dzieci zachowują się na spacerach? Przy starszej córce, która w dzień prawie w ogóle nie spala i dużo płakała spacery były dla mnie wybawieniem, bo zwykle spała jak zabita, a ja mogłam trochę psychicZnie odpocząć, pomyśleć, zadzwonić do koleżanek czy po prostu delektować się ciszą i spokojem. Dlatego dużo czasu spędzalysmy na swiezym powietrzu ;-)

Jutro mamy ortopede. Trochę mnie martwi, że Inga leżąc na brzuszku nie przekreca główki. Ze dwa razy może jej się zdarzyło. Ale też za dużo na tym brzuchu nie leży, bo albo śpi albo je.

reklama
Jejku pisałam o zielonej kupce, a teraz zrobił najpierw zielona,potem poszła żółtą ale ze sluzem. Może to przez zmianę mleka. Kiedyś się wykoncze. No nic będę te kupki obserwować

Sunovia - my z Filipem nie byliśmy ani razu na spacerze bo po pierwsze pogoda była kiepska a jak było ładnie to wystawiałam go na balkon ale on sie strasznie złości jak go ubieram cieplej i wytrzymywał w wózku max 5 min a potem wrzask,wiec na razie odpuściłam spacery choć powiem że mi by się również przydały.

Mam pytanie dziewczyny czy któreś z waszych maleństw miało rozpoznany rumień noworodkowy w szpitalu jak tak to jakie miałyście zalecenia odnośnie pielęgnacji

hej mam szybkie pytanie. Szpital wystawia zaswiadczeníe do pracy meza -opieka na 14 dni ,czy to wystarczy ?czy isc z tym do internisty po l4 na zone?

goska, jeśli jesteś po cc to mężowi należy się 2 tyg zwolnienia lekarskiego, które powinien wystawić twój lekarz prowadzący. Zaświadczenie nie wystarczy

reklama
Do góry