reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Hej dziewczynki, ja po kolejnym masażu szyki bo tydzien po terminie, 4cm rozwarcia i cisza, czop odchodzi po kawałku wiec moze sie cos rozkręci!!! Jak nie urodzę na dniach to indukcja porodu w sobote o 8 rano!
Ach ten moj mały leniuch nie chce jeszcze wyjsć ;-)

reklama
Co prawda mam jeszcze 11 dni do terminu porodu a tez sie powoli niepokoje. Chciała bym zeby mała była juz z nami. Cóż zrobic ... Wyjdzie jak bedzie chciała :)

Gosiu tez myślałam ze skoro pscolka juz po to na szczęście jeszcze zostałaś ty i ruda ;) teraz to poważnie walczymy o tytuł ostatniej październikówki

reklama
Judy - przynajmniej kazda z naszej trójki stanie na podium :D ... marne pocieszenie, ale moze i ktoras w listopadzie sie rozpakuje ;)

Ja też jeszcze jestem w kolejce do podium :-) choć coś mnie bierze i mam nadzieję, że się rozkręci do jutra i nie będę musiała iść w czwartek na wywołanie.

BTW gratulacje dla nowych szczęśliwych mamuś zdrówka dla nich i ich dzieciaczków

Do góry