reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Coś czuje że będę miała wkońcu w czymś pierwsze miejsce:) byle by nie 1 listopada:)
Co z tego że moja szyjka całkowicie zgładzona i mały ciśnie główką jak rozwarcia zero??? Czop nie wypadł nic a nic a skurcze??? jakieś 4-5 w ciągu całej doby

reklama
U mnie tez cisza totalna. Jeszcze została nam justine wiec jeszcze pare nas jest. Nie które maja termin juz nie bawem wiec moze rano będą nowe maluszki :) a ja poprostu juz nie moge sie doczekać zeby zobaczyc moją córeczkę.

Hej,

Od jakiegoś czasu znów was podczytuje i postanowiłam się w końcu odezwać.

Przede wszystkim bardzo serdecznie gratuluję rozpakowanym mamusiom oraz trzymam kciuki za te, które wciąż w dwupaku.

Przy okazji przepraszam za listę, której tworzenia się podjęłam, niestety rzeczywistość mnie przerosła.

Paradoksalnie teraz mam więcej czasu na bb (karmienia), więc chciałabym częściej tu zaglądać.

A tymczasem pora spać.

Madziula - oby oby !!!! trzymam kciuki !!!!

ruda - jeazcze tydzien masz :-p

Mnie krzyz pobolewa i brzuch prawie caly czas twardy napiety.... czuje chec skorzystanie z WC ale nic nie idzie :dry: niech to sie rozkreca, mala tez mniej sie rusza ... juz wiecej nic sie nie dzieje, wiec doturlam sie do piatku na 100 %

Judy -rozumiem Cie doskonale, ja w pierwszej ciazy az tak niecierpliwa nie bylam, czekalam wytrwale a teraz juz nozkami przebieram na sama mysl o malenstwie ;) obys racje miala z tym piatkiem choc nadziei sobie nie robie ;)

Ladnie to wyglada 20 października a tu garstka nas :)

reklama
Wielodzietna - pamiętamy o Tobie i Twoim Aniołku. Termin porodu dzieciątka, które odeszło jest smutną datą. Pewnie nie jest Ci łatwo.... Będziecie starać się o kolejną pociechę?

Izabella - gratulacje!!

Jeszcze Goska, Madziorrek, z rzadziej wpadajacych Atagata, Malinka ze Szczecina (hop hop :) )
Jest parę kobietek, które nie odzywają się bardzo długo.... K_a_S, Lucus85 i Anecznik gdzieś się zapodzialy ostatnio. I parę innych babeczek - po klapsie powinny dostać za znikanie bez słowa ;)

Do góry