reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Cyntia a ja wlasnie slyszalam ze po ciazy to wlosy sa w znacznie gorszym stanie niz w trakcie. U mnie narazie jest ok nie widze jakiejs roznicy, tak samo cera tez w zasadzie idealna (nie liczac podkrazonych oczu po nocy ;)

dziewczyny robicie cos jak Wasze maluszki maja czkawke? czy po prostu czekacie az przejdzie? ja zwykle podaje cyca i po kilku lykach przechodzi ale ciekawi mnie czy jest jakas inna metoda

reklama
Oooo wlosyo ciazy leca jak szalone. Przez ciaze dzieki horkonom sie trzymaja a potem masowo wypadaja...ja teraz na calej glowie po poprzedniej ciazy mam 10 cm odrastajace wlosy. Z przodu jakbym sie postarala mialabym grzywke ;)

garmelka - jak masz nawał to często przystawiaj, przed karmieniem przyłóż coś ciepłego do cyca, żeby rozszerzyć kanaliki, a po karmieniu zimne.

cyntia - niestety będzie gorzej, ok 3-4 miesiąca sporo włosów wypadnie:crazy: Ja mam w ciąży jak gosiak, dużo odrostów tej samej długości.

czarna - czkawka to nic strasznego, trzeba tylko sprawdzić czy nie z zimna, bo może być też z przejedzenia. Ja nic nie robiłam, a Szymek miał często;-)

Ja pytalam poloznych o zadna rady nie miala jak pozbyc sie tej czkawki. Dopiero moja mama powiedziala aby dac cyca i pomaga. W pozniejszych miesiacach mozna dac kropelke soku z cytryny z woda, ale od ktorego miesiaca to nie wiem.

reklama
Marrika - i jak u Was? Coś już wiadomo? Zatrzymali Was? Trzymam mocno kciuki za córeczkę!

Garmelka - żółtaczka jest bardzo częsta. Nie martw się :*

Do góry