reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Cyntia a ja wlasnie slyszalam ze po ciazy to wlosy sa w znacznie gorszym stanie niz w trakcie. U mnie narazie jest ok nie widze jakiejs roznicy, tak samo cera tez w zasadzie idealna (nie liczac podkrazonych oczu po nocy ;)

dziewczyny robicie cos jak Wasze maluszki maja czkawke? czy po prostu czekacie az przejdzie? ja zwykle podaje cyca i po kilku lykach przechodzi ale ciekawi mnie czy jest jakas inna metoda

reklama
Oooo wlosyo ciazy leca jak szalone. Przez ciaze dzieki horkonom sie trzymaja a potem masowo wypadaja...ja teraz na calej glowie po poprzedniej ciazy mam 10 cm odrastajace wlosy. Z przodu jakbym sie postarala mialabym grzywke ;)

garmelka - jak masz nawał to często przystawiaj, przed karmieniem przyłóż coś ciepłego do cyca, żeby rozszerzyć kanaliki, a po karmieniu zimne.

cyntia - niestety będzie gorzej, ok 3-4 miesiąca sporo włosów wypadnie:crazy: Ja mam w ciąży jak gosiak, dużo odrostów tej samej długości.

czarna - czkawka to nic strasznego, trzeba tylko sprawdzić czy nie z zimna, bo może być też z przejedzenia. Ja nic nie robiłam, a Szymek miał często;-)

Ja pytalam poloznych o zadna rady nie miala jak pozbyc sie tej czkawki. Dopiero moja mama powiedziala aby dac cyca i pomaga. W pozniejszych miesiacach mozna dac kropelke soku z cytryny z woda, ale od ktorego miesiaca to nie wiem.

reklama
Marrika - i jak u Was? Coś już wiadomo? Zatrzymali Was? Trzymam mocno kciuki za córeczkę!

Garmelka - żółtaczka jest bardzo częsta. Nie martw się :*

Do góry