martina969
Filipowa mama
Justine cudny pokoik!!
Dziewczyny moja śpi pięknie w dzień. Za to w nocy masakra :-/ macie jakieś pomysły żeby jej odwrócić ten dzień z nocą?
u nas działa regularnośc czynności, tzn jak mały obudzi sie po piątej lub ogólnie nie spi staramy się go już nie usypiać, wymęczyć, czasem dam cyca tylko, a około 18,30 jest codziennie kapiel, peilęgnacja, karmienie i usypia, potem budzi się tak po 3 h zje i czasem chwile nie śpi i znów zasypia, i tak co mniej więcej 2,5h to samo. myślę że takie dziecko już jest w stanie zakodowac niektóre powtarzające się rzeczy i jak jest kąpiel to wie że noc się zbliża. Może i nie wie ale działa:-)
Hejka!
Jestem na sali przedporodowej na porodowce
Mam małe rozwarcie 3cm ale jAk przyjechałam miałam 1cm. To moze cos ruszy? Skurcze słabe ale krawie i czop mi odchodzi... Skakałam na piłce a teraz sie położyłam i boli jak na okres... Oj nie wiem czy prędko urodzę... :/
powodzenia!!!!
mizzah, gosiak dzięki za wsparcie, dużo to daje sama nie wiem co robić, bo gdybym nie miała pokarmu, lub mały się nie najadał to pewnie łatwiej byłoby podjąć decyzję a tak to jak wszystko ok, pokarm mam to szkoda mi trochę. ehhh
chociaz czasem mam wrażenie że się nie najada, tylko że Oliwer ulewa i poje z 10 min, musi mu sie odbic, postęka pokwiczy i wraca do cyca i chyba to mnie męczy że tak w turach je, zje trochę, przerwa i np za godzine znów chce
cieszę się jedynie z tego że jakbym chciała przejśc na mm to mąz mnie pod tym względem wspiera i zostawia mi decyzję, sam z reszta powtarza że jeśli chcę i będzie dla mnie lepiej nie ma problemu i kupujemy mleko. Przynajmniej od niego nie czuje presji.