reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

My jutro robimy parapetowke i urodziny mojego P. Przyjdą goście trzeba ich nakarmić , dom posprzątać a moj P w pracy i bede miała co robic. Abym w tej gorączce przygotowań nie urodziła z wrażenia :)

reklama
Cyntia: no prawie ;-) Nie no taka jestem niezdara, że zawsze jakoś się tą wodą oparzę. A jakoś do sterylizujących urządzeń nie mam przekonania. No i jak już jedno dziecko opękałam bez tych urządzeń sterylizujących, to teraz też dam radę. Kasy szkoda :tak:

Judy: oj ja się na tym etapie nie piszę na żadne spotkania towarzyskie, tym bardziej u mnie. Podziwiam za chęci i siły :tak:

Oj. znów post po postem. Sorki.

ImageUploadedByForum BabyBoom1412368728.195961.jpg

Oto i Mała Hania naszej AGNIECHY :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412368728.195961.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412368728.195961.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 75
Jak bardzo chciałabym abyśmy byli już w domu,mały jest tak niespokojny pod tymi lampami uspokaja się jak go wyciągam a trzeba mieć maksymalnie 12H naświetlania

Garmelka: czy załączyłaś pod swoim wpisem zdjęcie? Bo nic nie widać :no:

Madzia: jeszcze troszkę. To dla jego dobra. A nie da rady wypożyczyć tych lamp? U mnie w szpitalu można wypożyczyć takie lampy (oczywiście odpłatnie) i wyjść do domu. Ale wtedy więcej zachodu, bo trzeba na kontrolę się stawić i więcej z tym zachodu. A wiecie kiedy wychodzicie?

Garmelka fajne foto a mała taka pulpasna :) pewnie agniecha teraz cała w skowronkach ze ma juz mała u boku. Coraz wiecej mam ma maluszki juz po drugiej stronie brzucha. A ja czytam i staram sie zapamiętać dobre rady na tematy kupek, karmienia itp nie bawem i mi sie ta wiedza przyda ;)

reklama
Do góry