reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Renisus no jutro pojutrze kontrolny posiew wiec moze czwartek piatek wyjdziemy. My lacznie 11 dni juz tu jestesmy:/ tragedia normalnie. Kobiety po mnie przychodza, rodza i wychodza a ja tu juz tyle czasu jestem:/ tesknie za domem i normalnosci gdzie nikt nie pyta czy stolec byl:p

reklama
Mnie dzisiaj polozna zapytala czy chce meldunek:p ale podziekowalam:p

Ehh dzisiaj na obiad sos z kawalkami brokula byl i mimo ze tego kawaleczka nie zjadlam to mloda po cycu i po kupie kweka. Kur... Diete cukrzycowa maja a mamy karmiacej nie moga idioci uwzglednic? Mam nadzieje ze nocka bedzie spokojna.

Judy, ja swoja tez mam 5 lat i czasami do niej corcia mowie :D. Kotulcia Ty to pewnie juz z paniami salowymi plotkujesz przy herbatce :D hehe, a na powazniej jeszcze chwilka i bedziecie w domku;)

No wczoraj polozna od noworodkow przyszla do mnie do sali i z 2h o wszystkim przegadalysmy:) wszyscy mnie tu znaja bo tutaj rzadko cos sie dzieje i pacjentek malo. Ostatnio zostalam sama - dopiero wczoraj dwie kobiety rodzily a jedna tak krzyczala ze jak mnie to nie rusza to byly tak nieludzkie krzyki ze ciary mi po plecach splywaly:)
Jak na obchodzie sa to mowia to ta Pani co w koncu urodzila:p i wszyscy wiedza o co chodzi:p jeszcze troche tu zostane a przy porodach bede asystowac:p

Kotulcia, fajnie, że są takie miłe babki że nawet pogadać sobie można :)

Garmelka, no ściągnęłaś mnie myślami :) a jestem cały czas tylko teraz mniej pisze bo bym chyba tylko narzekała na swoja niedołężność. No i stres mnie juz dopadł, mam nadzieję, że jeszcze do piatku wytrzymam. A Ty jak się czujesz?

Same kociary tu widzę :) Ja tez kociara, mam dwa przytulaski, takie odratowane, wdzięczne i kochane :)

WP_20130924_001.jpg
Moje koty sa troche jak psy. Jak ktos dzwoni do drzwi to leca pierwsze i czekają, aportują, zero agresji. Ta wieksza to ona a ten mniejszy to on. Ona traktuje jego jak synka, ciągle go myje, jak do nas mały trafił to ciagnął od niej cycka chyba z pół roku choc ta przecież nie jego mama

Załączniki

• WP_20130924_001.jpg
    WP_20130924_001.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
Renisus, ja też :)
tą starszą znalazłam z koleżanka pod pracą na parkingu, juz umierała, miała jakieś max 4 tyg, była pogryziona, miała na szyi wielki ropień, musiałam jeździć z nią na zastrzyki, nie planowałam jej zatrzymać ale jak już była zdrowa to nie miałam serca jej oddać, No a po roku stwierdziliśmy z mężem, że smutno jej jak jesteśmy w pracy i adoptowaliśmy tego młodszego. Mój synek je uwielbia :)

reklama
Ja leze w wannie i myśle jak to bedzie jutro o 5 musze wstać na 7 mamy sie wstawić w szpitalu bede was informować na bierząco jak w tvn24 :-) chyba niezasne tej nocy

Do góry