reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Renisus no jutro pojutrze kontrolny posiew wiec moze czwartek piatek wyjdziemy. My lacznie 11 dni juz tu jestesmy:/ tragedia normalnie. Kobiety po mnie przychodza, rodza i wychodza a ja tu juz tyle czasu jestem:/ tesknie za domem i normalnosci gdzie nikt nie pyta czy stolec byl:p

reklama
Mnie dzisiaj polozna zapytala czy chce meldunek:p ale podziekowalam:p

Ehh dzisiaj na obiad sos z kawalkami brokula byl i mimo ze tego kawaleczka nie zjadlam to mloda po cycu i po kupie kweka. Kur... Diete cukrzycowa maja a mamy karmiacej nie moga idioci uwzglednic? Mam nadzieje ze nocka bedzie spokojna.

Judy, ja swoja tez mam 5 lat i czasami do niej corcia mowie :D. Kotulcia Ty to pewnie juz z paniami salowymi plotkujesz przy herbatce :D hehe, a na powazniej jeszcze chwilka i bedziecie w domku;)

No wczoraj polozna od noworodkow przyszla do mnie do sali i z 2h o wszystkim przegadalysmy:) wszyscy mnie tu znaja bo tutaj rzadko cos sie dzieje i pacjentek malo. Ostatnio zostalam sama - dopiero wczoraj dwie kobiety rodzily a jedna tak krzyczala ze jak mnie to nie rusza to byly tak nieludzkie krzyki ze ciary mi po plecach splywaly:)
Jak na obchodzie sa to mowia to ta Pani co w koncu urodzila:p i wszyscy wiedza o co chodzi:p jeszcze troche tu zostane a przy porodach bede asystowac:p

Kotulcia, fajnie, że są takie miłe babki że nawet pogadać sobie można :)

Garmelka, no ściągnęłaś mnie myślami :) a jestem cały czas tylko teraz mniej pisze bo bym chyba tylko narzekała na swoja niedołężność. No i stres mnie juz dopadł, mam nadzieję, że jeszcze do piatku wytrzymam. A Ty jak się czujesz?

Same kociary tu widzę :) Ja tez kociara, mam dwa przytulaski, takie odratowane, wdzięczne i kochane :)

WP_20130924_001.jpg
Moje koty sa troche jak psy. Jak ktos dzwoni do drzwi to leca pierwsze i czekają, aportują, zero agresji. Ta wieksza to ona a ten mniejszy to on. Ona traktuje jego jak synka, ciągle go myje, jak do nas mały trafił to ciagnął od niej cycka chyba z pół roku choc ta przecież nie jego mama

Załączniki

• WP_20130924_001.jpg
    WP_20130924_001.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
Renisus, ja też :)
tą starszą znalazłam z koleżanka pod pracą na parkingu, juz umierała, miała jakieś max 4 tyg, była pogryziona, miała na szyi wielki ropień, musiałam jeździć z nią na zastrzyki, nie planowałam jej zatrzymać ale jak już była zdrowa to nie miałam serca jej oddać, No a po roku stwierdziliśmy z mężem, że smutno jej jak jesteśmy w pracy i adoptowaliśmy tego młodszego. Mój synek je uwielbia :)

reklama
Ja leze w wannie i myśle jak to bedzie jutro o 5 musze wstać na 7 mamy sie wstawić w szpitalu bede was informować na bierząco jak w tvn24 :-) chyba niezasne tej nocy

Do góry