reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Dzieki dziewczyny za odpowiedź:-( Wiecej z tego forum mozna sie dowiedziec o kupach,kaszkach Waszych kilku letnich dzieci niz o problemach w 9 mies.ciazy.Wydawalo mi sie,ze ktoras z Was wspominała o cisnieniu i cokolwiek mi doradzi...:-( Mízah trzymam kciuki §§§

Magda6- mi sie wydaje ze za wysokie, ale ja sie nie znam... Kiedy masz następna wizytę? Moze warto skonsultować to z lekarzem/zadzwonić? A na wizytach miałaś ciśnienie w normie?

Mizah- ja tez teraz jestem cwaniara ale jak przyjdzie co do czego to jestem pewna ze cykora zlapie:)

magda6m - doradzić to Ci może osoba która miała problemy z ciśnieniem. Ja osobiście mam 120/80 i co CI mam napisać...wydaje nam się że masz podwyższone?

Jak coś Cię niepokoi to dzwoń do lekarza a nie pisz po forach.

Ostatnia edycja:
Marrika no i tak maz przywiezie laktator bo i tak wracam do szkoly i bede musiala pomrozic mleczne zapasy:)

Boze u nas masakra w nocy cyc, kupa, przewiniecie to znowu sie cyca zachcialo po ktorym znowu poszla kupa i tak 4 przebrania pieluszki:) ale pospalysmy, 2 razy sie budzila a dzisiaj brakuje jej tylko 20g od wagi urodzeniowej wiec pieknie przybiera na cycu:)

Mizzah kciuki za postepy:) czekamy razem z toba.

Magda no czesc juz urodzila, czesc nie i tak kazda grupa zaczyna zyc innym tematem:) co do cisnienia to nie masz caly czas zlego, ale to na tyle powazna sprawa ze lepiej nie opierac sie na radach z forum jak sie martwisz a zadzwonic do gina/poloznej.

reklama
Dzieki. Juz sama nie wiem. Jak pojechałam na IP ostatnim razem to mi powíedzieli,ze jestem panikara. Przeciez wszystkie tak naprawde zanim wybierzecie sie do szpitala najpierw tu piszecie co sie dzieje :-( Mi sie wydaje,ze gdybym caly czas miala takie wysokie to bylo by gorzej a tak tń nie ma tragedi.Teraz tez mam 125/80 a o 8 mialam 138/77.

Do góry