reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Cyntia mi podlaczyli oksy i skurczze byly takie sobie. Po godzinie do oksy dodali jakis lek naskurczowy zeby szyjke ruszyc i wtedy sie zaczelo:) chyba po 2-2,5h od zastrzyku mloda byla ze mna:)
Lek byl w formie zastrzyku domiesniowego.

reklama
Witam wszystkie mamy i gratuluję. Milczałam bo mój Synek Jasiu pojawił się na świecie 21.09.2014 o godz. 12.16 10 punktów waga 2460, dł 52 cm. Przyszedł na świat w 35 tygodniu przez cc termin miałam na 26.10.2014. Jest wcześniaczkiem, ja jestem w domu , a Jaś musiał zostać w szpitalu , dogrzewa się w inkubatorze nabiera sil.

Syla jutro z marszu mam się wstawić na oddziale o 8 i od razu przechodza do rzeczy :)
oczywiscie mam być na czczo :)

ANia78 - gratuluje kochana- nniech synek rośńie zdrowo :)

ale nas tutaj przybywa- a to dopiero wrzesień:)

magdalenka - niestety nie pomogę w dylemacie, bo on jednak medycznej wiedzy wymaga. Ale wydaje mi się że po znieczuleniu w kręgosłup będą Cie pytali czy jeszcze coś czujesz. Najwyżej jak się nie uda to wtedy narkoza.

cyntia - badanie krwi robią chyba w standardzie, tylko ja je dopiero przy wypisie dostałam wpięte w książeczkę. Teraz zapytam o nie przed szczepieniem. Ale numer, to do dzieła:szok:. U mnie po oxy poszło szybciutko rozwarcie, bądź dobrej myśli:tak:

kotulcia - to miłe ze strony personelu i super, że dobrze się czujesz:tak:

judy - to faktycznie fascynujące masz zajęcie:-D, ale super że już tylko jeden dzień i odpoczynek. Fajnie, że masz decyzję co do szczepień u nas jeszcze niedawno sanepid grzywny wlepiał za nieszczepienie. Teraz już w sumie nie może.

gnagna - kurcze to nie wiem jak to zrobić, bo kacha jest w pokoju i potem czytanie bajeczki i od razu spać. Muszę pogadać z M. Co prawda kaszka jest bez cukru, ale w sumie w mleku nie sprawdzałam.

agniecha - jeśli skurcze nie przechodzą po zmianie aktywności, kąpieli, nospie to mogę być te właściwe, one nie muszą boleć

mizzah - jak kilka razy wspomnisz to nie zaszkodzi;-). Ja niestety nie pamiętam czy ktoś mnie pytał. Ale wiem, że M za nią zapłacił, a potem ta szczepionka była wpisana w książeczkę zdrowia Szymka, którą dostaje się przy wypisie.

ania - gratulacje:tak:. A co się stało, że podjęli decyzję o cc? Dużo zdrówka dla Stasia:tak:

Witam wszystkie mamy i gratuluję. Milczałam bo mój Synek Jasiu pojawił się na świecie 21.09.2014 o godz. 12.16 10 punktów waga 2460, dł 52 cm. Przyszedł na świat w 35 tygodniu przez cc termin miałam na 26.10.2014. Jest wcześniaczkiem, ja jestem w domu , a Jaś musiał zostać w szpitalu , dogrzewa się w inkubatorze nabiera sil.

Gratulacje :)

Ale tu się dzieje :)

Mnie podbrzusze boli jak na @........

Babina - kazali ci przyjechać, tak???

Ania- gratulacje!!!!!! Ale napisz co i jak. Wszystko z malym dobrze? ?

Martina - a w nocy ile karmiasz?

Ostatnia edycja:
reklama
Kotulcia wielkie gratulacje!

Ania gratuluje synka:)

Babina i cyntia kciuki zaciśnięte :)

Garmelka dzieki ze pytasz. Polozna dotarla. Dzis tez ma byc. Ciekawe czy maly przybrał na wadze. W środę spadl troche od niedzieli ale w normie wiec ok.

Ogólnie u nas wszystko dobrze. Maly słodziak w większości je i spi i powoli fajnie sie rozgląda;)
Ja czuje się bardzo dobrze. Krocze niemal jakbym nie rodziła. Chodze siadam nawet po turecku wiec chyba ok;) przedwczoraj mialam nawal pokarmu wiec lekka masakra ale od wczoraj jest już ok unormowało się.

Ciekawe kto następny i czy cyntia juz po:)

Do góry