reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
syla - nie, wypije kachę, a potem tak do 10 minut siedzi u taty na kolanach i słucha jak tata czyta bajkę. A tą kaszkę przed kąpielą to z butli dawałaś? A gdzie tj. w kuchni, pokoju? I na ile przed kąpielą?
martina - nie strasz, ja już co prawda chcę, ale jeszcze nie mogę. No i Szymka jeszcze raz muszę przebadać mocz i morfo, bo coś niepokoi Panią doktor.
martina - nie strasz, ja już co prawda chcę, ale jeszcze nie mogę. No i Szymka jeszcze raz muszę przebadać mocz i morfo, bo coś niepokoi Panią doktor.
Mizzah jasne :-) mnie sie jednak nie spieszy. Wiem, ze teraz ciezko, ale potem jest jeszcze ciezej :-) Tak serio to jeszcze nic nie jest gotowe, wiec musze brac sie za robote.
Pscolka czy to pytanie o kaszke bylo do Syli czy do mnie? Moja mloda nigdy nie jadla kaszki z butli. Od czasu ekspozycji na gluten je kaszke lyzka z miski. Czesto teraz mieszam ja z przecierem. Zwykle je sama lub "na dwie lyzki". Ona jest taka Zoisia-samosia. Denerwuje sie, jak sie ja probuje wyreczyc. Sama chce zakladac buty, ubierac sie itd...
Pscolka czy to pytanie o kaszke bylo do Syli czy do mnie? Moja mloda nigdy nie jadla kaszki z butli. Od czasu ekspozycji na gluten je kaszke lyzka z miski. Czesto teraz mieszam ja z przecierem. Zwykle je sama lub "na dwie lyzki". Ona jest taka Zoisia-samosia. Denerwuje sie, jak sie ja probuje wyreczyc. Sama chce zakladac buty, ubierac sie itd...
Ostatnia edycja:
martina969
Filipowa mama
Pscolka na pewno to jeszcze nie to sama widzisz ze jeszcze masz trochę do zrobienia. Lista zadań do wykonania nie zamknięta wiec stawiam na naleśniki
Pscółka kolację dawałam w kuchni już normalnie łyżeczką (jeżeli to była kaszka) tak pół godziny przed kąpielą. Po kąpieli do łóżka i czytanie. Jeżeli nie zasypia z butelką to jest duża szansa na szybkie przestawienie
reklama
Podziel się: