reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Pscółka: wielkie dzięki za info o szczepionkach. Mimo, że ja już mam doświadczenie ze szczepionkami to i tak przy Tobie to zielona jestem. Musze się zagłębić w Twoją rozpiskę.

Hej przepraszam ze tyle sie nue odzywalam. Ale mam dylemat co do rozwiazania ciazy I musialam to przemyslec. Co nue zmienia faktu ze dalej jestem zalamana I nie wiem co robic. Niby bedzue ta cesarka ze wzgledu na zlamany kregoslup I jeden krag ktory ma tam jakies zmiany. W pl mialam operacje w pelnej narkozie bo lekarze nie chcieli podjac ryzyka co do znieczulenia w kregoslup. Tutaj za bardzo nie chca zrobic cc w ogolnym tylko w kregoslup. Ze bedzie bezpieczniejsze dka dziecka. Mowie im ze sie boje ze wzgl na kregoslup I wolalabym ogolne. A oni ze mimo urazu chca zrobic w kregoslup. Ze tez nue chca mi zrobic krzywdy. Zglupialam nie wiem co mam robic. Udac lekarzom z pl czy tym z uk??? Przepraszam ze juz na poczatku o sobie. Zaraz postaram sie was nadrobic.
Wszystkim rozpakowanym mamom gratuluje I zazdroszcze ze juz jestescie po stresach :)

Jeśli chce się tę lepszą szczepionkę, to trzeba to samemu powiedzieć jeszcze przed porodem.

Babina - z dostaniem paskow ph w aptece też może być problem. Nie udało mi się kupić. W weekend miałam problem z uczuciem mokrosci. Parę razy było tak, że zmieniłam wkładkę i po paru minutach wracałam do kibelka, by znowu zmienić. Ponoć to nie wody.
A czop może długo odchodzić. Kotulcia tak miała. U mnie też co jakiś czas.
Teraz doczytałam o tych czopkach - toć może to od czopków :)

Pscolka - a będziesz prosiła po porodzie o to badanie krwi? Ja bym chciała, ale zastanawia mnie czy pójdą na rękę z tym....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry