reklama
Czarna a zabrały ci go na noc żebyś odpoczela? U nas zabierają tylko po cc albo bardzo ciężkim sn. Ale po sn tylko i wyłącznie na jedną noc. Nie dokarmiaja wogole w pierwszej dobie a i w następnych nawet jak ktoś chce to nie chcą za bardzo dokarmiac. Jest generalnie ciśnienie na naturalne karmienie. I w sumie dobrze :-)
ruda1991
Fanka BB :)
U nas bez zmian, każą leżeć i czekać do piątku na kolejne badania... aj
Samopoczucie dzisiaj dużo lepsze, mąż był odwiedził kupił grzechotkę dla małego
a jutro rano pojedzie po poduszkę do karmienia do netto
Koleżanka z sali odezwała się tylko raz ( pomimo tego że ja ją próbuje zagadywać) obrucona jest cały czas do mnie tyłkiem a obraca się tylko jak ja dam 2 zł do telewizora... dziwni są niektórzy ludzie
Laski dzisiaj dowiedziałam się że po wyjściu ze szpitala należy mi sie karta apteczna z PZU wie któraś na czym to polega??
Samopoczucie dzisiaj dużo lepsze, mąż był odwiedził kupił grzechotkę dla małego
Laski dzisiaj dowiedziałam się że po wyjściu ze szpitala należy mi sie karta apteczna z PZU wie któraś na czym to polega??
magda821221
Fanka BB :)
Mroczko:
jestem w uk i zastanawiam sie czy zadzwonić do szpitala bo mały jakiś nie aktywny dzisiaj i wczoraj tez mało kopnięć czułam! Nie wiem czy jechać do szpitala. Posłuchałam serca i niby ok ale nie czuje kopnięć! Mam nerwa i nie wiem co zrobic! Co byś zrobiła na moim miejscu? Moze jak serce bije to nie mam sie czym martwić? Chyba poczekam jeszcze z godzinę jak nie zacznie mnie kopać to jadę chyba!
jestem w uk i zastanawiam sie czy zadzwonić do szpitala bo mały jakiś nie aktywny dzisiaj i wczoraj tez mało kopnięć czułam! Nie wiem czy jechać do szpitala. Posłuchałam serca i niby ok ale nie czuje kopnięć! Mam nerwa i nie wiem co zrobic! Co byś zrobiła na moim miejscu? Moze jak serce bije to nie mam sie czym martwić? Chyba poczekam jeszcze z godzinę jak nie zacznie mnie kopać to jadę chyba!
reklama
Magda, jeśli jesteś w stanie, to zapodaj coś slodkiego, poloz sie na boku i intensywnie oddychaj jak do porodu, torem brzusznym. Pod koniec ciąży 6 ruchów w 2 godziny jest wystarczajaco. Jeśli masz zle przeczucia, skontaktuj sie z IP. Instynkt i przeczucia też sa ważne!!!
Odkąd wiem o ciąży, co tydzień w środę wieczorem czytam w necie o tym, co będzie sie działo u mnie w brzuszku w kolejnym tygodniu. I dziś zrobiłam to po raz ostatni, dalej niż 40 nie ma....finiszujemy dziewczyny!!!!!!
Aaa o chciałam Wam powiedzieć, ze przesąd ze sprzątanie przyspiesza poród wymyślili z pewnością mężczyźni-po prostu chcieli mieć czysto w domu zanim kobieta zakopie sie w pieluchy...
Idąc tym tropem zaczynam wątpić w kolejne "s" czyli seks i sutki. To samo lobby miało w tym interes.
Tak czy siak wieczorami jest przyjemnie, a płytki w łazience oslepiają. Objawów czegokolwiek oprócz swira brak.
Odkąd wiem o ciąży, co tydzień w środę wieczorem czytam w necie o tym, co będzie sie działo u mnie w brzuszku w kolejnym tygodniu. I dziś zrobiłam to po raz ostatni, dalej niż 40 nie ma....finiszujemy dziewczyny!!!!!!
Aaa o chciałam Wam powiedzieć, ze przesąd ze sprzątanie przyspiesza poród wymyślili z pewnością mężczyźni-po prostu chcieli mieć czysto w domu zanim kobieta zakopie sie w pieluchy...
Idąc tym tropem zaczynam wątpić w kolejne "s" czyli seks i sutki. To samo lobby miało w tym interes.
Tak czy siak wieczorami jest przyjemnie, a płytki w łazience oslepiają. Objawów czegokolwiek oprócz swira brak.
Ostatnia edycja:
Podziel się: