reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Czarna- no nic dodać nic ująć... Nie bedziesz musiała zgłaszać go do naszego ulubionego programu "kto poślubi mojego syna" :) UROCZY:)
Super ze jesteście juz razem:)

Czarna a zabrały ci go na noc żebyś odpoczela? U nas zabierają tylko po cc albo bardzo ciężkim sn. Ale po sn tylko i wyłącznie na jedną noc. Nie dokarmiaja wogole w pierwszej dobie a i w następnych nawet jak ktoś chce to nie chcą za bardzo dokarmiac. Jest generalnie ciśnienie na naturalne karmienie. I w sumie dobrze :-)

U nas bez zmian, każą leżeć i czekać do piątku na kolejne badania... aj
Samopoczucie dzisiaj dużo lepsze, mąż był odwiedził kupił grzechotkę dla małego:) a jutro rano pojedzie po poduszkę do karmienia do netto:) Koleżanka z sali odezwała się tylko raz ( pomimo tego że ja ją próbuje zagadywać) obrucona jest cały czas do mnie tyłkiem a obraca się tylko jak ja dam 2 zł do telewizora... dziwni są niektórzy ludzie
Laski dzisiaj dowiedziałam się że po wyjściu ze szpitala należy mi sie karta apteczna z PZU wie któraś na czym to polega??

Piękny maluszek, aż zazdroszczę że masz już go przy sobie i że nie musisz się martwić czy będzie bolało jak bedziesz rodziła:)
Ja teraz o tym myślę na okrogło

Ruda- lepsza taka niż jakaś co miałaby Cię zagadac... ;) ale faktycznie przyryta... Jak sie odwróci na tv to weź specjalnie wyłącz :)
Jeszcze troche i wszystkie będziemy tulic nasze skarby:)

Mroczko:
jestem w uk i zastanawiam sie czy zadzwonić do szpitala bo mały jakiś nie aktywny dzisiaj i wczoraj tez mało kopnięć czułam! Nie wiem czy jechać do szpitala. Posłuchałam serca i niby ok ale nie czuje kopnięć! Mam nerwa i nie wiem co zrobic! Co byś zrobiła na moim miejscu? Moze jak serce bije to nie mam sie czym martwić? Chyba poczekam jeszcze z godzinę jak nie zacznie mnie kopać to jadę chyba!

reklama
Magda, jeśli jesteś w stanie, to zapodaj coś slodkiego, poloz sie na boku i intensywnie oddychaj jak do porodu, torem brzusznym. Pod koniec ciąży 6 ruchów w 2 godziny jest wystarczajaco. Jeśli masz zle przeczucia, skontaktuj sie z IP. Instynkt i przeczucia też sa ważne!!!

Odkąd wiem o ciąży, co tydzień w środę wieczorem czytam w necie o tym, co będzie sie działo u mnie w brzuszku w kolejnym tygodniu. I dziś zrobiłam to po raz ostatni, dalej niż 40 nie ma....finiszujemy dziewczyny!!!!!!

Aaa o chciałam Wam powiedzieć, ze przesąd ze sprzątanie przyspiesza poród wymyślili z pewnością mężczyźni-po prostu chcieli mieć czysto w domu zanim kobieta zakopie sie w pieluchy...
Idąc tym tropem zaczynam wątpić w kolejne "s" czyli seks i sutki. To samo lobby miało w tym interes.

Tak czy siak wieczorami jest przyjemnie, a płytki w łazience oslepiają. Objawów czegokolwiek oprócz swira brak.

Ostatnia edycja:
Do góry