reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Czarna Ksawery prześliczny, gratuluję :-)

Dziewczyny mam pytanko czy którejś z Was pogorszyły się jakoś strasznie ostatnie wyniki moczu. Odebrałam dzisiaj wynik i mało co zawału nie dostałam i leukocyty są i białko sporo ponad normę, nie mówiąc już o bardzo dużej ilości bakterii. Mam nadzieję, że laboratorium się pomyliło, źle próbkę pobrałam, albo zbyt dużo czasu upłynęło od pobrania do badania; przez całą ciążę wyniki były w normie, a teraz szkoda gadać. I tak się właśnie zastanawiam, może to efekt zbliżającego się porodu.

Czarna slodki jest:) taki pulchniutki na policzkach:)

Madziula mi sie pogorszyly, co prawda bialka nie mialam ale duzo bakterii i lekarz mowil ze bardzo zle te wyniki. Dostalam antybiotyk do picia Monural dwie dawki (a nic nie czulam ze sie cos dzieje - tylko siuski byly dziwnie pomaranczowe). I to bylo 2-3tyg temu a dalej nie urodzilam wiec to na pewno nie jest oznaka zblizajacego sie porodu:) i wazne zeby to wyleczyc jak najszybciej.

Czarna jeśli chodzi o butelkę to miej na uwadze ze są takie dzieci co jak spróbują z butli to odrzucają cyca. Ale są i takie które w każdej formie pokarm przyjmują :-)

reklama
marrika on dostał butlę już na dzień dobry w szpitalu więc nie miałam na to wpływu ale na szczęście je pokarm z każdego źródła równie chętnie :happy2: A dokarmiany był po pierwsze dlatego że pierwszej nocy nie spędziliśmy razem a po drugie nie przybierał na wadze początkowo więc trzeba było mu podać sztuczny pokarm

Do góry