reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Kotulcia hehe ja bym tak chciala kilka dni na szpitalnej diecie pobyc:-D

Zrobily mi sie roztepy na dole drzuszka :wściekła/y:

Dzisiaj sie jakos dziwnie czuje, wstalam zla, besio sie stawia i boli jakos dziwnie klementynka ehh aa tu farsz na pierogi prawie gotowy:-D

Wiecie co jakos mam dola:-( mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej.

Ostatnia edycja:
reklama
gnagna - na wszystko odpowiedź tak i jak miał 10 miesięcy to bardzo chętnie "gryzł" szczoteczkę. Mam nadzieję, że to przejściowe w związku z ząbkowaniem, tudzież jego aktualnym buntem "dwulatka"...:-(

Nie poznaję siebie, wciągnęłam całe opakowanie nachosów:szok:. Oj jutro będę cierpiała katusze na kibelku:cool:

Pscółka - ehmmm zatem będę musiała umyc się i ubrać :p i tez se kupje i zjem cale zanim mąż przyjdzie hyhy...wszystko byleby ten marazm przeszedł :/

Dzien dobry:)

W wolnej chwili staram się was poczytywać.
I czekam na nowe rozpakowane mamusie.

Garmelka ja po porodzie czuje się dobrze. Dzisiaj juz znacznie lepiej niż wczoraj. W sumie jakby ktoś mnie zobaczył nie wierzyłby ze rodziłam dwa dni temu. Brzuch mam jak ok 3-4 mies ale ogólnie poruszam sie nie zle. Nie biegam ale spokojnie chodze siedze itd. Trochę mecza mnie hemoroidy i to chyba jedyny minus.

Czekam na położna ale jakoś dojść nie może:\ A w sumie chciałabym żeby zobaczyła przede wszystkim malego.
Z pokarmem tez jakoś mam różnie. Nie chce się za bardzo rozkręcić. Wiec w nocy podałam butelkę i tak ja zmianę na razie bo sama nie wiem co robić. Wydaje mi się ze cycka chyba bardziej traktuje jak smoka.
Ogólnie grzeczny. Jak ma smoka można z nim robić co się :-D

Ostatnia edycja:
Mizzah - robię porządki w dokumentach i znalazłam świstek za zoo (swoją drogą nawet nie wiedziałam, że go mam:-D) i tak jak obstawiałam byliśmy hojnymi darczyńcami na rzecz fundacji;-) czyli nie ma nawet wzmianki, że to było za znieczulenie. Oby teraz było tak jak mówisz, czyli za free:tak:

Martina - staraj się regularnie co dwie godzinki przystawiać i nie dawaj jej zasypiać przy cycu. Można miziać po buzi, lekko podszczypywać, ruszać rączkę i do karmienia deczko rozebrać. Powodzenia:tak:

Hnagna - moj mały przechodzi dzis samego siebie wiec do skoku z okna moge sie dolaczyc ;)

Garmelka - wygodniejsza bedzie tetra

Kotulica - hihi to jak im tam po tym obiadku dasz popalic to musi cie ruszyc ! Na przebicie pecherza meza zapros skoro sama jestes;)

A ja mam mega ochote na saltke jarzynowa ale brakuje mi selera pora i pietruszku a za oknem leje...

reklama
Jestem po ktg. Czekam na lekarza. Tętno dochodziło do 170 wiele razy, ale położna mówi, że zapis ładny. A niby norma jest do 160 - to już sama nie wiem.

Ale nabawiłam się wstydu, bo się posiusialam podczas ktg :/ I głupia zaczęłam się z tego śmiać, eh. Mam gacie i spodnie mokre i tak czekam na lekarza. P. ma mi donieść podpaski, ale co tyłek mam mokry, to mam :(

Do góry