reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Cześć Mamusie, przełamałam rodzinną tradycyjne i doszłam do 38 tygodnia Yupiiiii!! Fakt czuję się fatalnie i bardzo obolała ale najważniejsze że wytrzymam a właściwie niunia wytrzymała tyle w brzuszku.

Marrika gratulacje, dużo zdrowka dla Maleńkiej.

Kotulcia głowa do góry, w szpitalu napewno wiedzą co robią i nic złego nie może sie stac. A może już dzisiaj urodzisz? Trzymam kciuki :)

Mroczko, coś napisać mi ostatnio umknełaś, jak się czujesz?

reklama
Goska - w necie piszą, że nawet od 34 tc. Gdy spytałam o to gina, to powiedział, że mam nie pić ;) Piję od zeszłego tygodnia - 38 tc.

Renisus gratuluje dotrwania, teraz pewnie juz chcesz urodzic?:)

No moze moja mala Kicia chciala jednak byc spod znaku Wagi hehe:) pokrecilo mnie jak przed okresem chwilke i cisza. Czekam na ta lewatywe ale chyba najpierw obiad dadza. Mi zjesc dla porzadnego efektu hehe:)

Zostalam sama na sali - malo tego na oddziale! Przyszla dzisiaj babka ale od razu rodzic:p Tylko ja sie tak do tego zabieram jak pies do jeza:)

Marrika bardzo gratuluje. Jak czujesz sie po znieczuleniu ogolnym?

Ja jestem dzis sama z mala i po 5h mam ochote wyskoczyc przez okno, bi przeciez jej samej nie wyrzuce :-) czy powinnam sie niepokoic, ze laleczce z papieru urwala najpierw glowke ( potem chciala, zebym naprawila i byla wielce zdziwiona, ze sie nie da), a potem po kolei wszystkie czlonki? Generalnie odkryla nowa pasje obok motoryzacji. Bawi sie we fryzjerke i zamecza wszystkich czesaniem wlosow plastykowo szczotka dla lalek. Kupilismy jej taka glowe z wlosami Barbie, ale zabawniej jest z zywym czlowiekiem...

reklama
Kotulcia - to najedz sie porządnie żeby efekt był ;)

Dziewczyny, czy na początku sa potrzebne sliniaki? Bo mam tu zestaw i nie wiem czy juz prac, czy czasem na początek nie lepsza bedzie zwykła tera?

Do góry