reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Czarna wow ale emocje :-D mam ochotę przeć razem z tobą ;-) czekamy na małego Ksawerego!!! 3maj się i bądź dzielna!

heh padłam:)

Coraz goręcej się robi:) Jak już worek się rozwiąże to na dobre:)

Idę robić kakao bo kupiłam rogalika maślanego i jeszcze posmaruję go jeszcze dodatkowo masełkiem:) Raz się tyje... tzn żyje:)

Kotulcia chyba każda tak ma ze jak ogląda porody to prze razem z rodzaca :-D ja przynajmniej najpierw prę a potem płaczę :-D

Narobiłaś mi ochoty na kakao! Ale kurde mam tylko takie gorzkie i nie chce mi się gotować. Więc będzie budyń czekoladowy na kolację! Tak!

Ja sama sobie się dziwię że mam taką ochotę na takie mleczne rzeczy ostatnio;) Od razu zrobiłam sobie kubek 0,5l:-) Tzn kubka takiego nie mam ale mąż ma kufel taki masywny szklany akurat 0,5:D

Cyntia śliczna tabelka :)

Gnagna kombinezon akurat od mojej mamy, wzięłyśmy 62 bo ponoć Kubulek ma być malutki i planuje go na wyjście ze szpitala. W zeszłym tygodniu teściowa kupiła grubszy 68 w Smyku, taki typowy na zimę.

Atu, Marrika ja też zaczęłam ostatnio słuchać audiobooka 50 Twarzy Greya, ale stwierdziłam że za dużo w niej scen i jak mój synuś w ciąży się nasłucha to będzie z niego lowelas, więc zaprzestałam słuchania ;P

Garmelka ja biorę jedną kosmetyczkę, taka malusią z miniaturowymi kosmetykami.

A propos torby do szpitala to zastanawiałam się ile kompletów wkładem laktacyjnych spakować, w końcu przygotowałam 8, najwyżej mąż mi doniesie. A Wy ile macie zamiar wziąć?

Judy ta Twoja szefowa już przegina, chyba jej faktycznie zależy żebyś urodziła w pracy. Jak ja się cieszę, że mój szefuńcio jak tylko dowiedział się że jestem w ciąży od razu radził żebym poszła na zwolnienie żebym sie nie stresowała niepotrzebnie w pracy przy klientach, którzy potrafią być różni

Czarna trzymaj się, mocno zaciskam kciuki za Ciebie

Pscółka i spółka rodzinka już się ze mnie śmieje, że jak tak dalej będę szalała z tymi morskimi akcentami to w końcu Kubuś marynarzem zostanie ;P

Jak poruszona została tematyka marynistyczna, to pochwale się dzisiaj skończonym otulaczem do kołyski ;)

2014-09-19 19.17.26.jpg

Załączniki

• 2014-09-19 19.17.26.jpg
    2014-09-19 19.17.26.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 75
Ostatnia edycja:
Czarna trzymam kciuki.

Mroczko no to jeszcze chwilke sie pomeczysz.

Nie wierze, ze to sie dzieje. Przeciez dopiero dowiedzialam sie o ciazy, a tu zaraz porodowka...

Ja mam ochote na tatara ...

Justine jestes mega utalentowana. Przepiekny ochraniacz. Mysle, ze 8 kompletow na poczatek Ci wystarczy. Mialam duzo pokarmu, ale wkladek chyba potrzebowalam dopiero po 3 dniach. Wczesniej sie rozkrecala laktacja.Piersi pecznialy, ale dopiero pozniej zaczal sie niekontrolowany wyplyw.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny te co cc przeżyły czy wy miałyscie przed zabiegiem lewatywe? Bo ja to miałam jak mi się skurcze rozkręcały ale to pod kontem sn. Teraz się zastanawiam czy mnie będą maltretowac

Do góry