reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Czyli juz drugi maluszek :) z Mroczko moze nawet 3. Jeszcze kotulcia i bedzie sporo maluszków :) robi sie ciekawie. Cyntia będzie miała co w tabelce wpisywać :)

A wiec tak IDE do domu za tydzien mam sie wstawac na ktg I obserwacje a 1 pazdziernika IDE na wwywolanie porodu 7.00 rano jesli porod bedzie szybciej to mam przy jechac w kazdej chwili I to na tyle a wiec na 100% moj wielki dzien za 11 dni mała ma sie dobrZe wszystko z ni a ok ... Czarna trzymam kciuki za ciebie mocno mocno :-)))

Ale naprodukowałyście:-D

Nie wiem zaiste jak to robię, ale żelazo mi wzrosło do 13 (z 12,7), a płytki krwi do 220 (z 206), hematokryt 40 (z 38):szok:.

garmelka - ja do torby na poród dałam tylko żel pod prysznic, a reszta kosmetyków w tej na pobyt

Justine - fajne rzeczy i pasują do stylu marynarskiego, super:tak:

rjoanka - no i super;-). Ja w poprzedniej ciąży miałam zaplanowane na niedzielę placuszki ziemniaczane i jedyne o czym myślałam jak mi wody w nocy odeszły że już ich cholercia nie zjem:-D. Co do książek to niestety, ale ja kryminały czytałam;-)

cyntia - u mnie na kompie tabelka niestety miniaturkowa:crazy:. A grzywkę podpinam spinką. Pamiętam, że po porodzie strasznie woda ze mnie schodziła i pociłam się jak świnka, więc tym bardziej włosy będą spięte:tak:.

gosiak - mmmm kiedy ja frytki jadłam:crazy:

judy - Trzymaj się tam.

ania1978 - potem nasz wątek przechodzi na dzieci urodzone w październiku 2014;-)

czarna - o wow, trzymam kciukasy aby szybko poszło:tak:

mroczko - to super, że z małą wszystko ok i czekamy razem z Tobą;-)

reklama
Do góry