reklama
mroczko218
Fanka BB :)
A wiec tak IDE do domu za tydzien mam sie wstawac na ktg I obserwacje a 1 pazdziernika IDE na wwywolanie porodu 7.00 rano jesli porod bedzie szybciej to mam przy jechac w kazdej chwili I to na tyle a wiec na 100% moj wielki dzien za 11 dni mała ma sie dobrZe wszystko z ni a ok ... Czarna trzymam kciuki za ciebie mocno mocno :-)))
kacha88
Czarna jeszcze troszke bedzie malenatwo!
jupii
Ojj ale fajnie ;-)

Ojj ale fajnie ;-)
pscółka i spółka
Ale naprodukowałyście
Nie wiem zaiste jak to robię, ale żelazo mi wzrosło do 13 (z 12,7), a płytki krwi do 220 (z 206), hematokryt 40 (z 38)
.
garmelka - ja do torby na poród dałam tylko żel pod prysznic, a reszta kosmetyków w tej na pobyt
Justine - fajne rzeczy i pasują do stylu marynarskiego, super
rjoanka - no i super;-). Ja w poprzedniej ciąży miałam zaplanowane na niedzielę placuszki ziemniaczane i jedyne o czym myślałam jak mi wody w nocy odeszły że już ich cholercia nie zjem
. Co do książek to niestety, ale ja kryminały czytałam;-)
cyntia - u mnie na kompie tabelka niestety miniaturkowa
. A grzywkę podpinam spinką. Pamiętam, że po porodzie strasznie woda ze mnie schodziła i pociłam się jak świnka, więc tym bardziej włosy będą spięte
.
gosiak - mmmm kiedy ja frytki jadłam
judy - Trzymaj się tam.
ania1978 - potem nasz wątek przechodzi na dzieci urodzone w październiku 2014;-)
czarna - o wow, trzymam kciukasy aby szybko poszło
mroczko - to super, że z małą wszystko ok i czekamy razem z Tobą;-)

Nie wiem zaiste jak to robię, ale żelazo mi wzrosło do 13 (z 12,7), a płytki krwi do 220 (z 206), hematokryt 40 (z 38)

garmelka - ja do torby na poród dałam tylko żel pod prysznic, a reszta kosmetyków w tej na pobyt
Justine - fajne rzeczy i pasują do stylu marynarskiego, super

rjoanka - no i super;-). Ja w poprzedniej ciąży miałam zaplanowane na niedzielę placuszki ziemniaczane i jedyne o czym myślałam jak mi wody w nocy odeszły że już ich cholercia nie zjem

cyntia - u mnie na kompie tabelka niestety miniaturkowa

gosiak - mmmm kiedy ja frytki jadłam

judy - Trzymaj się tam.
ania1978 - potem nasz wątek przechodzi na dzieci urodzone w październiku 2014;-)
czarna - o wow, trzymam kciukasy aby szybko poszło

mroczko - to super, że z małą wszystko ok i czekamy razem z Tobą;-)
reklama
Podziel się: