Garmelka dziecko spada na wadze po.urodzeniu. moja urodzila sie z waga 3.2 kg a wychodzila ze szpitala 2.9. Moze bedzie szczuplaczek i sie wcisnie, ale pewnie az 2 paczek nie zuzyjesz. Sprawdz date waznosci i najwyzej zachowaj dla kolejnego dziecka reszte, a najlepiej zostaw w szpitalu dla jakiegos wczesniaka. Beda Ci wdzieczni.
reklama
pauletta86
Fanka BB :)
Czarna kciuki.
Ja wczoraj maka zaliczylam bi jakby sie niedlugi zaczelo to potem dupa :-)
Ja wczoraj maka zaliczylam bi jakby sie niedlugi zaczelo to potem dupa :-)
U mnie póki co bez zmian. Dalej w dwupaku
Bóle coraz częstsze wieczorem, w nocy, w ciągu dnia ale nic więcej . Coś rozkręcić się nie może
Pół dnia spędziłam na leżaku z gazetą w ręku i dzięki bogu, że mąż w pracy, dziecko w szkole, a ja miałam święty spokój
Dzisiejszy dzień spod znaku lenia 
Ja już po KTG. Wszystko ok i aż dwa skurcze pod 60%...
Ale nie czułam ich wcale - zastanawiam się ile te z rana miały w takim razie
Pytałam się położnej kiedy przyjechać i że miałam dzisiaj do 11 takie co 5min średnio bolesne. A ona stwierdziła że ciężko powiedzieć
Że wojny i porodu nie da się przewidzieć - hehe najwyżej będziemy jeździć w tą i spowrotem
Pocieszyłam się więc colą i pierniczkami
czarna jakże ja Ci zazdroszczę
Śmiałam się do męża żeby w dyżurce w szafce "leki" szukał jakiś czopków na wywołanie - w ostateczności mówię że jak będą niebieskie tabletki "głupiego jasia" to żeby też brał bo będą na gorsze czasy jak psychicznie nie wytrzymam że młoda wyjść nie chce:-)

Pocieszyłam się więc colą i pierniczkami
czarna jakże ja Ci zazdroszczę
Śmiałam się do męża żeby w dyżurce w szafce "leki" szukał jakiś czopków na wywołanie - w ostateczności mówię że jak będą niebieskie tabletki "głupiego jasia" to żeby też brał bo będą na gorsze czasy jak psychicznie nie wytrzymam że młoda wyjść nie chce:-)
Ktos tu sie pytał o poduszki...
Przedstawiam Wam moje koleżanki
Jak narazie zakumplowalam sie z kandydatka numer 1. Mam nadzieje ze dwie pozostałe beda równie kolezenskie co pierwsza...

Nie wiem czy brac odrazu któraś do szpitala czy M mi dowiezie... Hmmm
Dobra zbieram sie na KTG- Kotulcia to trzeba plackiem leżeć? Bo mnie krzyż boli jak na wznak leżę... I po badaniu mam wejść do swojego gina - myślisz ze bedzie mnie jeszcze badał na samolocie?? Bo nie chce mi sie pindrzyc a wizytę miałam tydzien temu...
Przedstawiam Wam moje koleżanki
Jak narazie zakumplowalam sie z kandydatka numer 1. Mam nadzieje ze dwie pozostałe beda równie kolezenskie co pierwsza...

Nie wiem czy brac odrazu któraś do szpitala czy M mi dowiezie... Hmmm
Dobra zbieram sie na KTG- Kotulcia to trzeba plackiem leżeć? Bo mnie krzyż boli jak na wznak leżę... I po badaniu mam wejść do swojego gina - myślisz ze bedzie mnie jeszcze badał na samolocie?? Bo nie chce mi sie pindrzyc a wizytę miałam tydzien temu...
Załączniki
Ta rozowa jest z motherhood? W poprzedniej ciazy tez myslam, ze juz zawsze bede z nia spala, ale jak juz zrzucilam kg, to mi zaczela jednak zawadzac w lozku.
Tak, ta druga tez z motherhood. Ja tez jestem gotowa sie z nia rozstać ale pod warunkiem utraty wielu kg
reklama
Podziel się: