reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

ImageUploadedByForum BabyBoom1411137307.583513.jpg

ImageUploadedByForum BabyBoom1411137336.411809.jpg

Czy ktos mi moze wyjaśnić na czym polega różnica??? Czemu na "0" jest zdjecie większego dziecka niż na "1".
I od >2,5kg to znaczy ze do ilu??? Nie wiem które brac...

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1411137307.583513.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411137307.583513.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 59
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1411137336.411809.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1411137336.411809.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Gnagna- juz im zgłosiłam ze odchodzę na macierzyński ... Tylko ze oni udają ze nie pamietają , papiery sie zgubiły czy cos równie wiarygodnego. W poniedziałek pojadę bezpośrednio do biura i powiem ze moja przełożona nie odbiera telefonu a ja odchodzę na macierzyński . Niech oni sie martwią co dalej bo ja na serio juz mam dość. Wiem ze ciagle narzekam na ta prace ale po macierzyńskim tam nie wrócę :) musze jakoś wytrzymać max tydzien.

Judy: gdzie ty pracujesz? :szok: Jak tak można ciężarną traktować. Czy tylko Polaków tak traktują?

Garmelka:
te pierwsze są dla wcześniaka. Ja mam kupione te drugie z liczbą 1. Lepiej wziąć większe. W domku zobaczysz czy te mniejsze też są ok.

Moja firma jest poprostu balaganiarska i nie tylko Polaków tak traktują. To catering . Ja akurat pracuje na stołówce pracowniczej gdzie robi około 300 osób. Ciagle dzwonię ale to nic nie daje . W poniedziałek w biurze to zalatwie bo teraz juz za późno.

reklama
Renisus, gnagna- kurka wodna! Dostałam takie dwa opakowania od ciotki... :/ wezme chyba takie i takie...

Kończę sie wkoncu pakować - stresujące to/ w sensie zaczynam czuć co mnie czeka...

Do góry