reklama
aga_sen
Zaciekawiona BB
Agamemnon - €80 za wizytę + €50 usg
katinka84
Fanka BB :)
agamemnon: ja mam wszystko poukładane, jak w zegarku, zaplanowane itp. W wieku 30 lat inaczej se tego nie wyobrażam. jest dom chłopaka, jest moje mieszkanie, jest praca itp. Będzie dobrze - musi!!!
Ja mam czasem mdłości, ostatni tydzień brak apetytu ale usłyszałam dziś że to normalne. Sikam litrami, bolą mnie piersi, czasem zakuje coś w brzuchu, najgorzej jak mi się mocno kichnie i mam lenia (5 dni do wyjazdu do Polski a ja prawie nic nie spakowałam - dobrze że czasem chłopak rzuci hasełko pakujemy coś, bo inaczej to najlepiej mieszkanie z bloku wyciąć i do Polski przetransportować).
Ja mam czasem mdłości, ostatni tydzień brak apetytu ale usłyszałam dziś że to normalne. Sikam litrami, bolą mnie piersi, czasem zakuje coś w brzuchu, najgorzej jak mi się mocno kichnie i mam lenia (5 dni do wyjazdu do Polski a ja prawie nic nie spakowałam - dobrze że czasem chłopak rzuci hasełko pakujemy coś, bo inaczej to najlepiej mieszkanie z bloku wyciąć i do Polski przetransportować).
Lisica.
SSMama mnie też często się kręci w głowie.
Agamemnon fajnie Cię widzieć w końcu, jak opryszczka? Znikła?
Doszłam do wniosku że będę jeść do godziny 15 bo później co zjem to w kibel. Nie wiem skąd ta zależność...
Katinka zazdroszczę tego leniuchowania
Agamemnon fajnie Cię widzieć w końcu, jak opryszczka? Znikła?
Doszłam do wniosku że będę jeść do godziny 15 bo później co zjem to w kibel. Nie wiem skąd ta zależność...
Katinka zazdroszczę tego leniuchowania
aga_sen u nas opieka taka, ze w 10 tygodniu spotkanie z polozna, a w 13 pierwsze usg ale to juz moja druga ciaza wiec jestem jakos spokojniejsza. Zarezerwowalam dzisiaj prywatna wizyte na 2 Marca w polskiej klinice, ale zaznaczylam, ze chce tylko USG bo £50 za wizyte ktora twa 5 minut to zart jakis 60kg??? OMG moja mala wazy tylko 20, a ja ledwo za nia nadarzam
SSmama mi sie w glowie nie kreci, ale w poprzedniej ciazy tak mialam w III trymestrze razem z rwa kulszowa
Katinka powodzenia w przeprowadzce oby szybko i sprawnie poszlo ja tez apetytu za bardzo nie mam, ale wcale mnie to nie martwi
Lisica ja tez lece cwiczyc niech te endorfiny z przed ciazy powroca
U nas dzisiaj iscie wiosennie Mlody byl na spacerze 3 razy;-) dla niego to raj na ziemi, bierze swoj rower biegowy i latamy po osiedlu. Dzisiaj stwierdzilam, ze jak wszystko bedzie dobrze to skoncze prace koncem Lipca i spedze troche czasu z Szymkiem zanim sie dzidzia pojawi, eM decyzje moja popiera wiec 'tylko' 5 m-cy pracy przedemna
Milego wieczoru brzuchatki
SSmama mi sie w glowie nie kreci, ale w poprzedniej ciazy tak mialam w III trymestrze razem z rwa kulszowa
Katinka powodzenia w przeprowadzce oby szybko i sprawnie poszlo ja tez apetytu za bardzo nie mam, ale wcale mnie to nie martwi
Lisica ja tez lece cwiczyc niech te endorfiny z przed ciazy powroca
U nas dzisiaj iscie wiosennie Mlody byl na spacerze 3 razy;-) dla niego to raj na ziemi, bierze swoj rower biegowy i latamy po osiedlu. Dzisiaj stwierdzilam, ze jak wszystko bedzie dobrze to skoncze prace koncem Lipca i spedze troche czasu z Szymkiem zanim sie dzidzia pojawi, eM decyzje moja popiera wiec 'tylko' 5 m-cy pracy przedemna
Milego wieczoru brzuchatki
bobomama24
Mama Izy i Martynki
sprawdzalam obie w kalendarzu chinskim plec dla 2 poprzednich ciaz potwierdzilo sie ze dziewczynki teraz wypada chlopiec pozyjemy zobaczymy
agamemnon
Z wymiotami mam to samo! Jak już to wieczorem, nie ma mocnych :/ Co do oprychy to w sumie nie wiadomo do końca co to było. Jestem zapisana na badania prenatalne z tego powodu i zobaczymy.Agamemnon fajnie Cię widzieć w końcu, jak opryszczka? Znikła?
aga_sen nooo to sporo. No ale chyba zarobki są na tyle dobre, ze w sumie tam to taka cena normalna nie?
reklama
agatka13
Witajcie dziewczyny.czy znajdzie sie jeszcze miejsce dla starowinki miedzy mlodzieza?dzisiaj o 6 rano robilam test i wyszzly dwie blade kreski.termin wg.miesiaczki to 27.10.strasznie sie boje cieszyc po 6 poronieiach a jakby tego bylo malo to mam miesniaka na macicy.wizyte mam dopiero w poniedzialek.to moja trzecia ciaza jesli sie uda.mam juz dwuch nastoletnich chlopakow:14 i 17 lat.bedzie ogromna roznica wieku.ja mieszkam juz prawie 10 lat we Wloszech.
Podziel się: