reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Sunovia ja podam Ci jutro bo mam nadzieję, że będę już znała termin porodu. Wizyta jutro o 17, trzymajcie kciuki! Chciałabym się bardzo dowiedzieć że Maluch ma już serduszko :tak:

Ja najbliższe usg będę miała dopiero w 13tc, więc mam nadzieję, że zobaczę kawał dziecia ;-)

Witam wieczorwa pora...padam juz powoli...

Odkad synio mobilny nie usiedzi 10 sekund na dupci :tak:

Widze temat imion...dla chlopca nie mielismy problemu (tzn ja nie mialam ) z dziewczynka byloby/bedzie gorzej , choc swoj typ mam. Co do chlopca tez 2 mam wytypowane wiec zobaczymy jak to bedzie.
U mnie nadal objawow brak i mam nadzieje, ze tak pozostanie :tak:

Spokojnych nocek zycze

Sunovia
- -moja wiadomosc nie doszla do CIebie ???

Czarna mi przeszło samo po porodzie, lekarz powiedział ze dziec mi pewnie coś uciskal. Teraz tez Cie meczy?

Sunovia ja państwowe tez będę milala w 13 tyg ale nie wytrzymałam i zapisałem sie na prywatne. W PL mieszkasz?

Agatka ja nadal ćwiczę w domu;) mniej intensywnie i nie na brzuch tylko :)

A co do imion to my już przed ciąża mieliśmy wybrane (zobaczymy czy typy nam sie nie zmienia) dla chłopca Bruno a dla dziewczynki Kaja :)

zmykam sie kąpać :) jutro wolne yupiii

Emilia, tak w PL. Miałam już usg w 5 czy 6tc, żeby wykluczyć ciążę pozamaciczną. Wszystko wyglądało ok, więc następne mam dopiero w 13tc, choć mam jeszcze jedną wizytę w międzyczasie. Chodzę do gina prywatnie, ale nie jest on zwolennikiem robienia usg co wizytę. Ma dość angielskie podejście z tego co się zdążyłam zorientować. Mi to odpowiada.

reklama
sunovia, ja też Ci podam info w piątek po wizycie jak będę ;-)

Ah, ja mam całą listę imion, a Kaja jest jak najbardziej na szczycie. I Arek, ale się zmieni mi gust jeszcze tysiąc razy ;-)

Do góry