reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Ja się mleka napiłam, niby coś mniej ze zgagą. Teraz za to żołądek wariuje i domaga się więcej jedzenia, Burczy mi strasznie a przez to mały nie może spać i mnie opkopuje no bo co tam wcale mama nie ma dość...

reklama
Enya- gratulacje :) czyli mamy nasze pierwsze październikowe dzieciątko. Nie bawem i Mroczko dołączy do grona mam :)
Musze jednak bardziej sie zabrać za szykowanie rzeczy małej miedzy mną a enia mała różnica w terminach a mi sie ciagle wydaje ze mam tyle czasu...
Tez mam zgagę . Cała ciaze mnie nie opuszcza. Przelyk mam aż podrazniony. Niestety po za mlekiem nie wiele mi zostaje.

Mam nadzieję, ze udało sie Wam w końcu zasnąć. Jest po 5, wiec otwieram aktywność poranną.
I co ja pacze? Pierwsze u nas dzieciątko. Gratuluje mamusi i strasznie zazdroszczę ze już ma maluszka po drugiej stronie brzuszka.
Garmelka, też mam serdelki zamiast palców. Aż boli.

Rozpoczynam akcje wypedzania Gabrysi. Ostre (w granicach rozsądku) curry zaliczone, ja zaliczona i co? Nawet najmniejszego skurczyku. Jutro zamierzam spróbować dużo chodzic. Do pelni jeszcze trochę, ale na niedzielę jakąś burzę przewidują. A herbatka z liści malin niezwykle mi smakuje, chyba będę ja pić też po ciąży. Podobno jest zdrowa.

Enya gratulacje!!! Doczekałas się córuni! :-)

Cyntia a skąd ty masz takie info? Na jakimś wątku innym napisała??

Ją już mam pospane chyba. Obudziłam się i nie zasne raczej. Włączę sobie na dobre i na złe bo nagrałam sobie ostatnio i nie oglądałam. Idę kanapkę z Nutella wciągnąć :-D

Jesli dobrze pamietam to czarna tez ma sie dzis zgłosić do szpitala wiec moze bedzie juz 3 dziesiątek z października we wrześniu ;) Warto by było założyć jakis wątek z informacjami o narodzinach.

dzień dobry,
jak tam nocka? U mnie w miarę ok tylko za krótko spałam. Mati kaszle wiec nie idzie do przedszkola i juz jest wyspany :)

Enya, wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witamy Basię na świecie :) Odezwij sie do nas!!!!!! Czekamy.....

ENYA gratulacje!!!!!

Mroczko trzymam kciuki.

O matko termin mam na 15 ale z wrazenia spisałam co mi brak do torby to w poniedziałek podokupuje.

Któras pisała o szczepieniach(niepamiętam;-() ja jak urodziłam młoda miałam 18 lat i powinnam miec to ostatnie szczepienie,ale karmiłam i mi nie pozwolili.mówili ze dopiero jak skoncze karmic.

reklama
atu mi przez tydzień z długiej, twardej i zamkniętej zrobiła się krótka i miękka - ale czy to przez herbatkę to nie wiem:-D

mroczko trzymam kciuki:)

enya gratulacje:)

Od nocy męczą mnie skurczyki takie mocniejsze jak na @ ale ściska w krzyżu. Co się przebudzałam to je czułam - teraz też je czuję, cały brzuch mi się spina i chce mi się do wc ale za słaby ból to jest:/ :-) Zainstalowałam kalkulator skurczy i za chwilę idę się chyba pomoczyć w gorącej wodzie - zobaczymy czy przejdą czy nie?

Do góry