reklama
Mizzah
Fanka BB :)
Mizzah ja mam do przejechania ok 50 km, więc dlatego muszę wcześniej wyjechać.
Aaa no chyba ze
Moje skurcze jakieś dziwne sąCo 4-5 min ale takie znośne - ból z brzucha i z pleców w kąpieli i po kąpieli nie przeszły i trwają 20-30 sekund. Chyba czekam dalej
![]()
I wlasnie tego sie boje, ze nie bede wiedziała co robic... Położne tak nagadaly żeby siedzieć w domu jak najdłużej a tu człowiek skąd ma wiedzieć skoro pierwszy raz rodzi...
Ja bym pewnie juz spanikowała i pojechała...
Mroczko- co tam u Ciebie?
Ja jestem po zdecydowanie najgorszej - bezsennej nocy ever...
Pierwsze co zrobiłam to zimna woda na twarz i szyje po przebudzeniu żeby sobie palucha nie odciąć przy szykowaniu sniadania
garmelka ja nie rodzę pierwszy raz a i tak w ciemnej d... chyba jestem
Jak ból jest umiarkowany i nie narasta to chyba ok - tak mi się wydaje. Najwyżej urodzę w domu:-) Mam taki uraz do IP na położnictwie że nie chcę słuchać stękania że przesadzam i że nic się przecież nie dzieje
Cyntia85
Kotulcia - jeśli są tak często i regularnie, to ja bym już się nie zastanawiała nad skalą bólu, tylko bym brała torbę na plecy i ruszała na porodówkę. Jeju, będzie kolejna dzidzia 
Już lecę robić dalej tabelkę o narodzinach. Wczoraj kombinowałam, ale coś mi obrazki nie chciały wchodzić.
Już lecę robić dalej tabelkę o narodzinach. Wczoraj kombinowałam, ale coś mi obrazki nie chciały wchodzić.
reklama
wawka2013
No i się worek rozwiązał 
Enya: gratulacje, bardzo się cieszę bo malutka to moja imienniczka
Mroczko: trzymam kciuki
Garmelka: a ty jeszcze nie spakowana? Już myślałam, że się za to zabrałaś
Wiedziałam, że po nocy to będzie milion stron naprodukowane

Enya: gratulacje, bardzo się cieszę bo malutka to moja imienniczka

Mroczko: trzymam kciuki
Garmelka: a ty jeszcze nie spakowana? Już myślałam, że się za to zabrałaś

Wiedziałam, że po nocy to będzie milion stron naprodukowane