reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Dzień dobry

Ją już w domu od wczoraj;-) w pon wizytuje więc poznam już na 100 % termin bo skierowali mnie do innego lekarza pracującego na tym oddziale gdzie będą mi robić cc;-)

Miłego dnia

reklama
Moje skurcze jakieś dziwne są:confused: Co 4-5 min ale takie znośne - ból z brzucha i z pleców w kąpieli i po kąpieli nie przeszły i trwają 20-30 sekund. Chyba czekam dalej:confused:

Moje skurcze jakieś dziwne są:confused: Co 4-5 min ale takie znośne - ból z brzucha i z pleców w kąpieli i po kąpieli nie przeszły i trwają 20-30 sekund. Chyba czekam dalej:confused:

I wlasnie tego sie boje, ze nie bede wiedziała co robic... Położne tak nagadaly żeby siedzieć w domu jak najdłużej a tu człowiek skąd ma wiedzieć skoro pierwszy raz rodzi...
Ja bym pewnie juz spanikowała i pojechała...

Mroczko- co tam u Ciebie?

Ja jestem po zdecydowanie najgorszej - bezsennej nocy ever...
Pierwsze co zrobiłam to zimna woda na twarz i szyje po przebudzeniu żeby sobie palucha nie odciąć przy szykowaniu sniadania

garmelka ja nie rodzę pierwszy raz a i tak w ciemnej d... chyba jestem;) Jak ból jest umiarkowany i nie narasta to chyba ok - tak mi się wydaje. Najwyżej urodzę w domu:-) Mam taki uraz do IP na położnictwie że nie chcę słuchać stękania że przesadzam i że nic się przecież nie dzieje:)

Garmelka moja noc też była straszna!! Ból całego ciała osiągnął taki poziom ze nie mogłam dojść do toalety! Masakra po prostu! :-(

Kotulcia nie przeszło po kąpieli więc szanse są ze to to :-D czekam na relacje kochana :-D

Kotulcia - jeśli są tak często i regularnie, to ja bym już się nie zastanawiała nad skalą bólu, tylko bym brała torbę na plecy i ruszała na porodówkę. Jeju, będzie kolejna dzidzia :D

Już lecę robić dalej tabelkę o narodzinach. Wczoraj kombinowałam, ale coś mi obrazki nie chciały wchodzić.

reklama
No i się worek rozwiązał :tak:

Enya: gratulacje, bardzo się cieszę bo malutka to moja imienniczka :-D

Mroczko: trzymam kciuki

Garmelka: a ty jeszcze nie spakowana? Już myślałam, że się za to zabrałaś :-D

Wiedziałam, że po nocy to będzie milion stron naprodukowane :tak:

Do góry