reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Macie racje. Tzn. oczywiscie o pesarze i szyjce pamietalam, chodzilo mi o te skurcze. Swietna wiadomosc a jednoczesnie zimny prysznic dla mnie. Uwzgledniajac doswiadczenia z zeszlego roku mam jakies 2, max. 3 tygodnie.

Mroczko no ja sie nie dziwie. Powiem Ci to, co sama uslyszalam na porodowce. Juz nigdy nie bedziesz spala tak jak dawniej. Zawsze z tylu glowy bedzie mysl o dziecku, czy jest bezpieczne. Tak juz jest.

Enya gratulacje!!!

Mroczko, będzie dobrze, kciuki nadal zaciśnięte.

Ja się obudziłam przez skurcz łydki i spać nie mogę. Zgaga mnie dopadła. Oj, całą ciążę miałam spokój to teraz na finiszu się zaczyna. Opuchlizna, zgaga, skurcz łydki i ciekawe co jeszcze się pojawi?

Dziewczyny z Uk, mam do was pytanie :-) czy wasze położne nalegaly zeby sie zaszczepić na grypę? Zaszczepilam sie na krztusiec ale druga szczepionkę skonsultowalam z moja Polska lekarka która prowadzi mi ciaze i stanowczo mi zabroniła, powiedział ze nie wolno sie szczepić w ciazy !!! Teraz to nie wiem kogo słuchać bo rożne sa opinie na temat tych szczepionek !

:( nie wyrobie...
Katinka- u mnie tez zgaga... Wypala wszystko na drodze...
Do tego obudziłam sie z takimi serdelami zamiast palców, ze ledwo co pisze na telefonie... Zastanawiam sie czy rozstępy tez mogą być na dłoniach ... ? :)
Ałaaaa!!!!!

reklama
Ja też nie mogę spać, kręcę się z boku na bok i nic.
Cyba też się pójdę mleka napić, bo coś mnie suszy.

Enja gratuluje, ale wiadomość.
W sumie to troszkę zazdroszczę, też bym już chciała urodzić

Do góry