reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Dzień Dobry,

Jeszcze chwilkę poleze i zbieram się do sklepu. O 11 manicure i pedicure - a co się będę szczypac! Później sprzątanie, pozniej odwiedza mnie kolezanka :) A jutro po wózek i fotelik no i zamierzam wykorzystać lubego. Teraz nie ma to tamto, lekarz kazał i zalecenie trzeba wykonać.

reklama
atu mi przez tydzień z długiej, twardej i zamkniętej zrobiła się krótka i miękka - ale czy to przez herbatkę to nie wiem:-D

mroczko trzymam kciuki:)

enya gratulacje:)

Od nocy męczą mnie skurczyki takie mocniejsze jak na @ ale ściska w krzyżu. Co się przebudzałam to je czułam - teraz też je czuję, cały brzuch mi się spina i chce mi się do wc ale za słaby ból to jest:/ :-) Zainstalowałam kalkulator skurczy i za chwilę idę się chyba pomoczyć w gorącej wodzie - zobaczymy czy przejdą czy nie?

Kotulcia podeslalabys linka do tego kalkulatora????

Mizzah - a coś w związku z tym łożyskiem powiedział, jakaś kontrola?

atu - ja piłam w poprzedniej ciąży i poród (wywoływany oxy i przy znieczuleniu) trwał 4:15, więc chyba nieźle. Oczywiście nie wiem czy to kwestia herbatki, ale tym razem także popijam.

mroczko -oj wiem jakie masz pończoszki trzymamy kciukasy &&

gnana- ja popijam łykami mleko, na zmianę z migdałami:-D

Enya - gratulacje, mam nadzieję, że z niunią wszystko ok, pomimo tych kilkunastu dni co zabrakło:tak:

Mój budzik bez funkcji drzemki wstał dzisiaj 5:08. Niech te zęby szybciej wychodzą, bo chcę jeszcze przed porodem trochę pospać:-D

Mam nadzieję że to nie straszaki;) Cholera taka rozkmina czy to te czy nie:/ Wolałabym żeby wody mi odeszły - wiedziałabym żeby jechać do szpitala. Idę do wanny - jak będą tak męczyć to jak mąż po nocce wstanie może podjedziemy na IP zobaczyć jak tam młoda się czuje na tych skurczykach. Najwyżej mnie odeślą:)

Mizzah - a coś w związku z tym łożyskiem powiedział, jakaś kontrola?

atu - ja piłam w poprzedniej ciąży i poród (wywoływany oxy i przy znieczuleniu) trwał 4:15, więc chyba nieźle. Oczywiście nie wiem czy to kwestia herbatki, ale tym razem także popijam.

mroczko -oj wiem jakie masz pończoszki trzymamy kciukasy &&

gnana- ja popijam łykami mleko, na zmianę z migdałami:-D

Enya - gratulacje, mam nadzieję, że z niunią wszystko ok, pomimo tych kilkunastu dni co zabrakło:tak:

Mój budzik bez funkcji drzemki wstał dzisiaj 5:08. Niech te zęby szybciej wychodzą, bo chcę jeszcze przed porodem trochę pospać:-D

Kompletnie nic, nawet nie slyszalam nic o łożysku tylko z kartki Wam spisalam. A cos jest nie tak ????

Az poczytalam na necie O tym stopniu dojrzewania łożyska. W normie to jest, wiem ze przeplywy sa ok.

Ostatnia edycja:
Jakie wiadomości
Enya gratulacje!!! Witamy Basię na świecie

Wczoraj miałam wizytę. Lili waży +/- 3340 g. Szyjka zgładzona rozwarcie na 1 palec. Mój gin stwierdził, że mogę tak jeszcze pochodzić do terminu. Zapytałam się go co ile mam mieć skurcze, żebym mogła spokojnie dojechać do szpitala. Stwierdził, że tak co 15 min, a ja głupia myślałam, że poczekam tak do 7 i dopiero wtedy będę się zbierać. Powiedział, że mogłabym urodzić po drodze w samochodzie.:-p

Rjoanka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.:-)

Mroczko
to może dzisiaj utulisz swoje maleństwo. Szybkiego porodu:tak:

Pscółka mój wywoływany poród trwał prawie 10 h, więc u Ciebie szybko poszło.

reklama
Do góry