reklama
Wow!!!
Enya Jakto? Co to za wcinanko w kolejkę??
żartuje
Super! No to sie rozwiązało...
Gratuluje!!
Jak sie czuje??
Gnagna- nie wiem co jesc, ja mam zgage praktycznie od samego początku, zasypiam na wpół siedzaco, rennie biore ale dzis to juz przeginka... Chyba muszę sie napić mleka- kiedyś pomagalo
Enya Jakto? Co to za wcinanko w kolejkę??
Super! No to sie rozwiązało...
Gratuluje!!
Jak sie czuje??
Gnagna- nie wiem co jesc, ja mam zgage praktycznie od samego początku, zasypiam na wpół siedzaco, rennie biore ale dzis to juz przeginka... Chyba muszę sie napić mleka- kiedyś pomagalo
mroczko218
Fanka BB :)
Gnagma mówiła ze pierw dostanę czopek hormonalny a potem oxy !!! Mała 2 tyg temu ważyła 2900 niewiem ile teraz ma myśle ze 3 kg bedzie :-)
No wlasnie sobie sprawdzilam, ze Enya miala termin na 21, ale jakos nie umiem znalezc jej ostatnich wpisow. Nie moge sobie orzypomniec, jak sie czula.
Ja dopiero wstawilam pierwsza pralke ubranek i jutro odbieram paczke z gemini, a tu biora od konca stawki...
Ja dopiero wstawilam pierwsza pralke ubranek i jutro odbieram paczke z gemini, a tu biora od konca stawki...
kurde, jakoś się zestresowałam tą wiadomością o Enji...
nie mam wogole toreb spakowanych... dzisiaj to juz moj M się wkurzył, że do tej pory się za to nie wzielam, ale jakos wydaje mi sie ze jeszcze troche czasu jest a tu sie okazuje ze nigdy nic nie wiadomo
pije mleko, zgage czuje dalej, spac nie moge, jakos mi zimno , mam nadzieje ze mnie przeziebienie nie bierze...
nie mam wogole toreb spakowanych... dzisiaj to juz moj M się wkurzył, że do tej pory się za to nie wzielam, ale jakos wydaje mi sie ze jeszcze troche czasu jest a tu sie okazuje ze nigdy nic nie wiadomo

pije mleko, zgage czuje dalej, spac nie moge, jakos mi zimno , mam nadzieje ze mnie przeziebienie nie bierze...

reklama
Podziel się: