reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

reklama
Wow!!!
Enya Jakto? Co to za wcinanko w kolejkę?? :) żartuje:)
Super! No to sie rozwiązało...
Gratuluje!!
Jak sie czuje??

Gnagna- nie wiem co jesc, ja mam zgage praktycznie od samego początku, zasypiam na wpół siedzaco, rennie biore ale dzis to juz przeginka... Chyba muszę sie napić mleka- kiedyś pomagalo

Gnagma mówiła ze pierw dostanę czopek hormonalny a potem oxy !!! Mała 2 tyg temu ważyła 2900 niewiem ile teraz ma myśle ze 3 kg bedzie :-)

No wlasnie sobie sprawdzilam, ze Enya miala termin na 21, ale jakos nie umiem znalezc jej ostatnich wpisow. Nie moge sobie orzypomniec, jak sie czula.

Ja dopiero wstawilam pierwsza pralke ubranek i jutro odbieram paczke z gemini, a tu biora od konca stawki...

kurde, jakoś się zestresowałam tą wiadomością o Enji...
nie mam wogole toreb spakowanych... dzisiaj to juz moj M się wkurzył, że do tej pory się za to nie wzielam, ale jakos wydaje mi sie ze jeszcze troche czasu jest a tu sie okazuje ze nigdy nic nie wiadomo :baffled:

pije mleko, zgage czuje dalej, spac nie moge, jakos mi zimno , mam nadzieje ze mnie przeziebienie nie bierze... :no:

reklama
Do góry