reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Magdalenka mnie sie ciezko oddycha. Wrecz w nocy budze sie taka podduszona.

Nie mam nawet cierpliwosci dopilnowac, zeby mloda zjadla. Wczoraj byla afera, bo nie chciala wsiasc do wozka. Dalam jej wybor: albo wsiada albo nie idziemy na spacer. Po 15 min histerii wrocilysmy do domu. Musze sie jakos ogarnac, bo biedne te moje dzieci.

reklama
Wawka no czasem myślałam czy będzie wszystko ok. Ale wszyscy zapewniali mnie ze się świetnie rozwija więc wątpliwości poszły na bok :-)

Dziewczyny mam pytanie czy wam coś daje ta herbata z liścia maliny? Bo ja ją pije już ponad miesiąc i nic nie zauważyłam żeby się coś działo a i gin dwa tyg temu stwierdził że w szyjce nic się nie zmienia:no: Więc nie wiem macie może doświadczenie z tą herbatką:dry:

Ja pier... Ale mnie w klemencji zakulo 3 razy!!! Az sie zgielam w pół i oddychać cieżko było! Co to było do diaska?? To skurcze??? Okresowych to to nie przypominało... Jakby mi ktos igłe zasadził i to taka najwieksza...

Atu- ja nie pije tej herbaty bo nie mam, ale nam Polozna mowila ze warto... Niby chodzi o to ze skurcze podczas porodu sa lepsze...

Katinka- wlasnie tez sie zastanawiałam bo moja mama ma maliny na ogrodzie ale ja nie bede ryzykować...

Witam wieczofnie, pol dnia netu nie mialam to nadrabiam teraz.

Opucnieta jesyem jak balon i mam dzis dosc tego stanu

Garmelka - jestesmy niestety raz do roku. Na dodatek zawsze w biegu i na pelnych onrotach. Maz pochodzi spod Lublina ja ze Szczecina wiec mamy gdzie jezdzic. Ale w nast wakacje postanowilosmy jechac nad nasze morze i kto chce niech mas odwiedza bo ja z 2 maluchow nie bede sie tluc przec cala Polske ;)

Mroczko- tu opieka w szpitalu jest naprawdę dobra. Bylam batdzo zadowolona

Gnagna - skurcze mam hmmm delikatniutkie czasem zabola bardziej ale dalekoooo mi jdszcze do tych wlasciwych. Mam nadzieje, ze rozegra sie to wczesniej, dzis wzielam ost luteine. Czop u mnie nadal siedzi chyba ze tym razem nie wylezie. Termin mam na 24 ;) chodze jak kaczka i wlasnie z sofy wstalam jak rasowa ciezarow czyli brzuchem do przodu ;)klucia czuje jak najbardzie w podwoziu.

Katinka - liscie to liscie wudaje mi sie ze można

Mizaah - to gon chlopa donlozka i czekamy yyy

No kochane zostaje jestem juz sama w sali maź pojechał( niech sie wyśpi może to jego ostatnia noc) bo jutro sie zacznie bede miała wywoływany porod ale czad co nie:-)???? Chyba otworze worek jako pierwsza z was a pózniej juz pójdzie :-) a jakie mam poncZoszki sexowne dziekuje wszystkim za kciuki .... Nawet niewiecie jakiego mam stresa

Gosiak- dobry pomysł z tym morzem, tym bardziej ze tyle km musielibyscie jeździć...

Mroczko- to świetna wiadomość:) z wrażenia spac nie bedziesz mogła;) a ile Mała wazy?

Ja spac oczywiście nie moge... Zgaga mnie katuje :(

Garmelka ja tez mam dramatyczna zgage az do odruchu wymiotnego. Herbata i suchy chleb tez ja wywoluje. Owoce tym bardziej. Co jesz, zeby nie czuc sie tak zle.

reklama
Do góry