reklama
pauletta86
Fanka BB :)
A ja po wizycie, mala wazy 2600 i sie przerazilam
Szyjka króciutenka i 2 krotnie slyszalam zeby wytrzymac 2 tyg. Macica sie stawia a ja nie czuje. Za 2 tyg, 2 pazdziernika wizyta jesli dotrwam
L4 dostałam do 16. Gin powiedziala, ze jak urodze wczesniej to macierzynski przerwie chorobowe.
Takze teraz odpoczynek, a po 2 tyg. Niech sie dzieje co chce

Szyjka króciutenka i 2 krotnie slyszalam zeby wytrzymac 2 tyg. Macica sie stawia a ja nie czuje. Za 2 tyg, 2 pazdziernika wizyta jesli dotrwam

Takze teraz odpoczynek, a po 2 tyg. Niech sie dzieje co chce

katinka nigdy nic nie wiadomo
Już chyba pisałam że takie gdybanie lekarzy to jak wróżenie z fusów - nie znasz dnia ani godziny. Mi lekarz jak wywoływał poród to gdzieś tak ok. 22 powiedział że zaczyna się (zaczęły się regularniejsze skurcze w końcu po drugim czopku) ale do rana to ja na pewno nie urodzę i poszedł spać:-) To ja mu na złość i musiał wstać do porodu - urodziłam o 2:45 w nocy
Mi młoda dała do wiwatu dzisiaj - nie dość że rączkami okładała mnie chyba po szyjce i pęcherzu to jeszcze nogą o żołądek zachaczyła:/ Ale teraz jest grzeczna więc zaraz idziemy spać
Kolejny wieczór mam zgagę - młoda to chyba włosy do pasa będzie miała jak się urodzi
Mi młoda dała do wiwatu dzisiaj - nie dość że rączkami okładała mnie chyba po szyjce i pęcherzu to jeszcze nogą o żołądek zachaczyła:/ Ale teraz jest grzeczna więc zaraz idziemy spać

pscółka i spółka
katinka - zauważyłam pytanko;-), ale w sumie nie wiem czy to są liście z jakiejś specjalnej odmiany, czy jest tylko jeden rodzaj malin

magdalenka9191
Jejku dziewczyny xzy wam tez tak ciezko oddychac? Leze nic nie robie a mam taka zadyszke :/
Dziewczyny, dziękuję za życzenia. Wygląda ma to, ze nasze pazdziernikowe dzieci nie chcą sie dzielić waznymi dniami, chca mieć swój dzień dla siebie. Pewnie mają racje :-).
Ja też nie wiem z malinkami, też sie zastanawiałam.
Kciuki dla wszystkich, każda potrzebuje tylko z innego powodu. Damy radę!!!
Ja też nie wiem z malinkami, też sie zastanawiałam.
Kciuki dla wszystkich, każda potrzebuje tylko z innego powodu. Damy radę!!!
Mizzah
I ja wróciłam z ostatniej wizyty. Zatem: szyjka jest srednio miękkiej konsystencji, powiedział, ze wyraźnie się skróciła ma 1,5 cm i przekrecila (cokolwiek to oznacza). Doktor zalecił 3x sex i poród gotowy.....hyhy moj Ł. tego słuchał a czy posłucha inna bajka
Mała miała wszystko w kiciu i spała, waży 3200. Lekarz przewiduje 3500 ale zobaczymy. Bo przy ktoryms z parametrów mówił, że mi zawyzyl lekko. Stopien dojrzałości lozyska III.
No i.na moje skargi bólu krocza powiedział, ze yo ucisk na nerwy. Dopoki nie urodze, ból sie nie zmniejszy.
No teraz tylko rodzić. ..
Edit: aaaa i GBS mam negatywny.
No i.na moje skargi bólu krocza powiedział, ze yo ucisk na nerwy. Dopoki nie urodze, ból sie nie zmniejszy.
No teraz tylko rodzić. ..
Edit: aaaa i GBS mam negatywny.
Ostatnia edycja:
reklama
magdalenka9191
Ja na prawym tez mam lzej a podobno nie powinno sie na peawym lezec ... jeszcze mala wbija mi sie w zebra ://podobno przed samym porodem lzej oddychac. Pocieszajace to na swoj sposob. Tylko przede mna jeszcze 4 tyg :/
Podziel się: