reklama
katinka84
Fanka BB :)
Garmelka jakoś od tej ostatniej awantury jest inaczej. Może jak mu nagadałam to w końcu coś zrozumiał. Nie czepia się, wrecz przeciwnie. Nawet jak nic nie robię to się nie odzywa. Dużo sam robi i pomaga 
Remont skończony... zostało tylko troszkę sprzatania i bardzo dużo rozpakowywania naszych rzeczy.
Strasznie dużo jem ostatnio, wiecznie głodna jestem!!! No i spuchnięta, to znaczy ręce i stopy, aż mnie bolą. A najgorsze że nic nie pomaga.

Remont skończony... zostało tylko troszkę sprzatania i bardzo dużo rozpakowywania naszych rzeczy.
Strasznie dużo jem ostatnio, wiecznie głodna jestem!!! No i spuchnięta, to znaczy ręce i stopy, aż mnie bolą. A najgorsze że nic nie pomaga.
Ostatnia edycja:
mroczko218
Gnagma co sie stalo ?
Mizzah
Dzien Dobry
I ja juz nie śpię. ..
Mroczko trzymam &&&&&
Nika bidula Ty z tym cisnieniem. Teraz juz rozumiem moja polozna, ktora mi powiedziała ze ja to mam cisnienie podwyższone a nie wysokie.
Narobilyscie mi ochoty na zupe tylko weny brak. Ja uwielbiam i żurek i barszcz, ale muszą byc kwaśne. W ogole to przrpadam za charakterystycznymi potrawami.
Dziś mam wizytę badanie i USG więc trzymajcie &&&&& będę wdzieczna
o w szczegolnosci proszę te kciuki trzymac za szyjkę, żeby menda się skróciła 
I ja juz nie śpię. ..
Mroczko trzymam &&&&&
Nika bidula Ty z tym cisnieniem. Teraz juz rozumiem moja polozna, ktora mi powiedziała ze ja to mam cisnienie podwyższone a nie wysokie.
Narobilyscie mi ochoty na zupe tylko weny brak. Ja uwielbiam i żurek i barszcz, ale muszą byc kwaśne. W ogole to przrpadam za charakterystycznymi potrawami.
Dziś mam wizytę badanie i USG więc trzymajcie &&&&& będę wdzieczna
A u mnie pierwsza ciężka noc a przecież to dopiero 35 tydzień! Ból jak przed okresem i w głowie 1000myśli na minutę które nie pozwalają zasnąć.jestem zmęczona ale zasnąć nie mogę. Nie wiem czy to ta luteina ma może wpływ na moje samopoczucie- biorę od poniedziałku i mam wrażenie że jakbym gorzej się czuła.
garmelka ja na pewno zmieniłam się na twarzy - ale to pewnie te 20kg na plusie zrobiły swoje
nika podejrzewa zatrucie w związku z ciśnieniem/puchnięciem? Zaobserwowałam że u mnie ciśnienie jest wyższe na prawej ręce
Mizzah kciuki za wizytę
Taaak można w 2 tyg. przytyć 3kg:-) Al,e najprawdopodobniej to woda i puchnięcie
A to po porodzie szybko schodzi.
Aaa dzisiaj aktualizacja wagi
nika podejrzewa zatrucie w związku z ciśnieniem/puchnięciem? Zaobserwowałam że u mnie ciśnienie jest wyższe na prawej ręce
Mizzah kciuki za wizytę
Aaa dzisiaj aktualizacja wagi
Mizzah
Kotulcia No oby oby bo pierwszy raz mi się zdarzyło tyle przytyć w tak krótkim czasie
Do tej pory to było np. 2 kg, ale na miesiąc. Muszę pogadać ze swoją córka, zeby jaj sobie nie robiła tylko wyłaziła bo matka się wykonczy.
No i z moich planowych " przytyje" 6-7 kg dupa blada
Przytyłam 13...boze ale mnie dół dopadł, czuje się wielka jak K2 i ciezka jak słonica :/
No i z moich planowych " przytyje" 6-7 kg dupa blada
Ostatnia edycja:
Mizzah ja planowałam 12kg a tu już 20kg+
Pogodziłam się z losem i z ewentualną przyszłą dietą
W nocy miałam bóle okresowe bo mnie przebudziły, otworzyłam oko, poszłam do wc i dalej spać i już przeszło:/ Jutro już 39tc masakra
A młoda nic...
Choroba mnie łapie, gardło mnie boli:/ Ehh jak nie urok to...
W nocy miałam bóle okresowe bo mnie przebudziły, otworzyłam oko, poszłam do wc i dalej spać i już przeszło:/ Jutro już 39tc masakra
Choroba mnie łapie, gardło mnie boli:/ Ehh jak nie urok to...
reklama
Podziel się: