reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Mroczko ja nie spie. Maz poltora tysiaca kilometrow stad a tak mi cisnienie podniosl, ze chyba nie zasne.

Nika kciuki za to, zebys wytrzymala jeszcze chwile w dwupaku.

reklama
Garmelka jakoś od tej ostatniej awantury jest inaczej. Może jak mu nagadałam to w końcu coś zrozumiał. Nie czepia się, wrecz przeciwnie. Nawet jak nic nie robię to się nie odzywa. Dużo sam robi i pomaga :eek:

Remont skończony... zostało tylko troszkę sprzatania i bardzo dużo rozpakowywania naszych rzeczy.

Strasznie dużo jem ostatnio, wiecznie głodna jestem!!! No i spuchnięta, to znaczy ręce i stopy, aż mnie bolą. A najgorsze że nic nie pomaga.

Ostatnia edycja:
Dzien Dobry

I ja juz nie śpię. ..

Mroczko trzymam &&&&&

Nika bidula Ty z tym cisnieniem. Teraz juz rozumiem moja polozna, ktora mi powiedziała ze ja to mam cisnienie podwyższone a nie wysokie.

Narobilyscie mi ochoty na zupe tylko weny brak. Ja uwielbiam i żurek i barszcz, ale muszą byc kwaśne. W ogole to przrpadam za charakterystycznymi potrawami.

Dziś mam wizytę badanie i USG więc trzymajcie &&&&& będę wdzieczna:) o w szczegolnosci proszę te kciuki trzymac za szyjkę, żeby menda się skróciła :)

A u mnie pierwsza ciężka noc a przecież to dopiero 35 tydzień! Ból jak przed okresem i w głowie 1000myśli na minutę które nie pozwalają zasnąć.jestem zmęczona ale zasnąć nie mogę. Nie wiem czy to ta luteina ma może wpływ na moje samopoczucie- biorę od poniedziałku i mam wrażenie że jakbym gorzej się czuła.

Dziewczyny czy to mozliwe zeby w ciagu 2 tygodni przytyc 3 kg??????? Owszem zwazylam się po jedzeniu i pół szlanki wody no ale....jestem w szoku i płakać mi się chce :(

garmelka ja na pewno zmieniłam się na twarzy - ale to pewnie te 20kg na plusie zrobiły swoje:p

nika podejrzewa zatrucie w związku z ciśnieniem/puchnięciem? Zaobserwowałam że u mnie ciśnienie jest wyższe na prawej ręce:)

Mizzah kciuki za wizytę;) Taaak można w 2 tyg. przytyć 3kg:-) Al,e najprawdopodobniej to woda i puchnięcie;) A to po porodzie szybko schodzi.

Aaa dzisiaj aktualizacja wagi;)

Kotulcia No oby oby bo pierwszy raz mi się zdarzyło tyle przytyć w tak krótkim czasie :( Do tej pory to było np. 2 kg, ale na miesiąc. Muszę pogadać ze swoją córka, zeby jaj sobie nie robiła tylko wyłaziła bo matka się wykonczy.

No i z moich planowych " przytyje" 6-7 kg dupa blada :( Przytyłam 13...boze ale mnie dół dopadł, czuje się wielka jak K2 i ciezka jak słonica :/

Ostatnia edycja:
Mizzah ja planowałam 12kg a tu już 20kg+ ;) Pogodziłam się z losem i z ewentualną przyszłą dietą:)

W nocy miałam bóle okresowe bo mnie przebudziły, otworzyłam oko, poszłam do wc i dalej spać i już przeszło:/ Jutro już 39tc masakra;) A młoda nic...

Choroba mnie łapie, gardło mnie boli:/ Ehh jak nie urok to...

reklama
Kotulcia - schody, rower, pierogi, sprzatanie, seks i tance wygibance. Ewentualnie odprawianie czarów wyganiajacych :)

Do góry