martina969
Filipowa mama
w końcu jakoś doszłam na tą wizytę do położenej, w moczu niestety wyszła jakaś infekcja i zaraz zadzwoniła do lekarza że potrzebuje antybiotyk:-( bo tu tzw gp takie rzeczy wypisuje, ale już mam kapsułki jakies 4 x dziennie na tydzień, zaraz chce poczytać o nich
jak usłyszała że dziecko jest mniej aktywne niż wcześniej, tak jak Wam pisałam ostatnio, od razu zostałam wysłana do szpitala na ktg. widziała jak mnie boli brzuch więc tym bardziej chciała sprawdzić jak ze skurczami itd.
więc popołudnie spędziłam w szpitalu, zrobili ktg i na szczęście uważają że jest dobrze, skurcze nie które dochodziły do 70%
mam porównanie że na pooprzednim ktg jak byłam w 27 ty linia była prosta na poziomie 20% a tu ciągłe wahania bardziej od 50 w górę. No zobaczymy, skurcze miałam od 12 do 18 jakoś i przeszło narazie tylko czasem się coś odezwie. klementyna boli ale może to też przez infekcję
każdy dłuższy spokój małego jak czuję że ja jestem aktywna a on nie mam dzwonic i jak coś przyjechać.
gosiak - pytałaś wczoraj o te pomiary co one wpisują tam free itd. to dziś mam 3 na 5
mroczko trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze
jak usłyszała że dziecko jest mniej aktywne niż wcześniej, tak jak Wam pisałam ostatnio, od razu zostałam wysłana do szpitala na ktg. widziała jak mnie boli brzuch więc tym bardziej chciała sprawdzić jak ze skurczami itd.
więc popołudnie spędziłam w szpitalu, zrobili ktg i na szczęście uważają że jest dobrze, skurcze nie które dochodziły do 70%

każdy dłuższy spokój małego jak czuję że ja jestem aktywna a on nie mam dzwonic i jak coś przyjechać.
gosiak - pytałaś wczoraj o te pomiary co one wpisują tam free itd. to dziś mam 3 na 5
mroczko trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze