reklama
mroczko218
Fanka BB :)
Gnagma niepow mi dokładnie na co pobierają krew ... Musiało coś wyjść nie tak skoro wzywają No juz mam stresa a wpiatek ktg kumpela mówi ze szybko sie rozpakuje ... Dzis oficjalnie zaczelam 38 tydzien jutro na 10 mam sie wstawić
Ostatnia edycja:
madziula78
Zaciekawiona BB
Ja tez mogę polecić te plastry, stosowałam na bliznę po operacji tarczycy, bo wyglądałam jakby mi ktoś gardło podcinał
dzięki plastrom blizna bardzo ładnie zjaśniała. Trzymajcie się ciepło dziewczyny
Czarna wykończymy się nim urodzimy ale za to jest szansa że będzie ekspres torpeda
Wczoraj moja koleżanka urodziła w błyskawicznym tempie a też chodziła z 4 cm rozwarciem. Ponoć lekarz nawet nie zdążył dotrzeć na sale porodowa i już dziecko było
O 7.00 rano dostałam tel. że mały już jest a i mama i dziecko nie umęczeni
Także nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Już wole tak niż męczyć się 12 h na porodówce z mega bólami. Co nas nie zabije to wzmocni !! Damy radę !!! W końcu siła jest kobietą 
Dorota ale z tym ekspres porodem to mnie znowu tak nie strasz bo ja mam 70 km do szpitala w ktorym chce rodzic!
i mam zamiar zdazyc tam dojechac 
Powiem Wam ze odpoczelam dzis
nic nie gotowalam, nie sprzatalam, poczytalam ksiazke i nawet sie zdrzemnelam po tych ciezkich ostatnio nocach. Tego mi bylo trzeba 

Powiem Wam ze odpoczelam dzis
reklama
Dostałam dziś przesyłkę z gemini i dostałam próbki kremu na zmarszczkiMogli się bardziej postarać
![]()
To u mnie się bardziej postarali bo dostałam próbki kremów dla siebie,ale odpowiednie dla mnie,i dużo próbek mleka i kaszek.Jeszcze w tym tygodniu będę składać kolejne zamówienie,to ciekawe co tym razem będzie he
Podziel się: