reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
gnagna - teraz niższe są te koszty przy pierwszym mieliśmy 650+1990, a teraz 680+1600. Kurcze dla dziewczynek to łatwiej z tym prezentem. Ja przez moment myślałam o lego duplo, ale już widzę że po kilku dniach zainteresowania klocki mu się znudziły.
babina - rozstępy można jedynie pokochać
. Nie chcę Cię martwić, ale mi się pokazały w całej okazałości dopiero po urodzeniu Szymka;-).
garmelka - okna raczej zostawię, bo mi ciągle duszno, a jeszcze jak się Mati urodzi to drzwi będę musiała zamykać, żeby chłopaków nie budzić. Trzeba będzie jakoś ze spaniem kombinować
, niestety zimą akurat wiatr od tej strony będzie wiał, zobaczymy jak to będzie.
mroczko - jeśli kazali się jutro stawić to chyba nic strasznego, bo inaczej to by Cię od razu wezwali, tak więc dużo spokoju życzę
.
Madzia - te próbki kaszek to pewnie Holle dostałaś. Generalnie je polecam tak na przyszłość, bo podobnie jak Sun Baby są bez cukru. A wszystkie inne na rynku są dosładzane i to suto
.

babina - rozstępy można jedynie pokochać

garmelka - okna raczej zostawię, bo mi ciągle duszno, a jeszcze jak się Mati urodzi to drzwi będę musiała zamykać, żeby chłopaków nie budzić. Trzeba będzie jakoś ze spaniem kombinować

mroczko - jeśli kazali się jutro stawić to chyba nic strasznego, bo inaczej to by Cię od razu wezwali, tak więc dużo spokoju życzę

Madzia - te próbki kaszek to pewnie Holle dostałaś. Generalnie je polecam tak na przyszłość, bo podobnie jak Sun Baby są bez cukru. A wszystkie inne na rynku są dosładzane i to suto

Czarna dalej nie można było ??
Ja mam jakieś 20 km do najbliższego bo mieszkam na wiosce pod miastem i się stresuję czy dojedziemy na czas a 70 km to jakaś 1 h jazdy ?? To jak Cię co chwyci mocniej to nie czekaj do ostatniej chwili, żeby twój ślubny nie musiał zdobywać nowej specjalności
Do pierwszego porodu jechałam do szpitala 30 km bo akurat tam moja lekarka dyżurowała, po drodze sikałam w krzakach ze 3 razy i w sumie w szpitalu byliśmy ok 2.30 a mała urodziła się o 6.00. Skurcze miałam co 5 min. także w sumie dasz radę te 70 km jakbyś utrzymała moje tempo 
Kupiłam w gemini termometr cyfrowy baby ono i nie jestem zadowolona. Co pomiar to inny wynik. Pomijając ze nie mam gorączki a on mi pokazuje ponad 38. Moj P ma jeszcze nad nim posiedzieć bo moze ja zle korzystam . Jak nie to bede musiała kupić inny.
reklama
Podziel się: