reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

Mroczko - to ladnie sie sapkowalas. Ja mam jedna nieduza torbe sportowa, bo malo co bedzie mi potrzebne. Kominezonik na wyjscie juz maz przywiezie, wiec małej rzeczy duzo nie ma, a i moich tyle o ile ;) jak u rjoanki do szpitala mamy 5 minut autem wiec jak cos bedzie maz dowozic choc watpie.

Moj maly nie mial o dziwo znieksztalconej glowki po porodzie

Dorota - gratuluje rozwarcia :)

Babina - mozesz smarowac bio oil, brzusio bedzie co prawda jeszcze pewjie rosl, ale jednoczesnie bedzie natluszczac tego powstalego

reklama
Dziewczyny które juz wiedzą, że będą miały cc - szykujecie się już jakoś na "walkę" z blizną? Czytałam trochę o plastrach Sutricon i mimo że jestem ogólnie mało ufna i raczej sceptycznie nastawiona do wielu rzeczy to kurcze powiem że tutaj chyba się dam namówić, czytałam dużo o nich i same pozytywne informacje. Na gemini paczka która niby ma starczyć na miesiąc kosztuje ok. 112zl. Co myślicie o tym? A może jest ktoś kto ich już używał?

Pscółka - no to chyba pozostaje spanko na wznak albo pozaklejac te okna:)

Rjoanka- u mnie tez specyficzny humor, ja widzę, ze co wpis to ciagle narzekam... Hehe normalnie wszystkie dolegliwości ciążowe mnie dopadaja...

Kate ja po pierwszym cc używałam masci contaktubex ale na niewiele się zdała bo blizne mam brzydką. Teraz rozmawiałam z lekarzem i mówił że mi wytnie tą brzydką i postara się zaszyć jak chirurg plastyczny ;-) mi tak w sumie nie zależy żeby była jakaś piękna i nie widoczna bo i tak widzi ją tylko mój mąż bo przy nawet bardzo kusym bikini jej nie widać. Bardziej myślę o tym żeby wszystko poszło dobrze i żebym i ja i mała dobrze to ciecie przeszły

Ja bede miala cc. Moja blizna ma poltora roku. Na poczatku byla piekna i cienka, ale ja jestem tragicznym przypadkiem i kazde wieksze naciecie skory daje blizne przerostowa. Uzywalam tych plastrow i polecam. Daja duza ulge. Zdecydowanie pomagaja. Zwyczajnie u mnie trzeba znacznie wiecej czasu na doprowadzenie blizny do stanu uzywalnosci. Z tego co pamietam w pudelku jest piec plastrow. Kazdy cielam na pol a polowke na 8-10 paskow. Zmienialam codziennie przy myciu.

Moja blizną na 5,5 roku :-) i już ładna blada ale używałbm bliznasil i jest elegancko,a na ramieniu 2 lata temu mi robili i tragedia :-(jeden wielki bliznowiec

reklama
Do góry