reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2014

To jeszcze się Czarna spotkamy tylko będę odwiedzać u Ciebie położnictwm;-)

Wiesz że teraz się zastanawiam czy tej pf oie wybiorę bo położne młode i fajne ;-)

Jedna młoda pani doktor na okularach zrobiła mi usg i badanie matko ale mi szyjkd wymeczyła aż gwiazdy widziałam

reklama
To jeszcze się Czarna spotkamy tylko będę odwiedzać u Ciebie położnictwm;-)

Wiesz że teraz się zastanawiam czy tej pf oie wybiorę bo położne młode i fajne ;-)

Jedna młoda pani doktor na okularach zrobiła mi usg i badanie matko ale mi szyjkd wymeczyła aż gwiazdy widziałam

A Ty jesteś na patologii czy jakiś inny oddział? He he wiem która młoda lekarka :tak: Ona wygląda jak taka dziewczynka ze studiów, też mnie badała jak mnie przyjmowali do szpitala. Ja to nie tyle że zobaczyłam gwiazdy ale jeszcze z 3 księżyce do tego! :szok: Aż mi tyłek podskoczył do góry jak łapę włożyła. Oj chyba laska jeszcze doświadczenia za bardzo nie ma :no:

dziewczyny z uk mam pytanko :blink:jak wygladalo wstawienie Waszych maluszkow w 34 tyg ??? w wiekszosci, jak nie wszytskie chyba jestescie dalej niz ja ;-) u nas mala schodzi w dol ale nadal free :sorry2:

Marika - piekny kacik, musze wreszcie mego Dziada pogonic do roboty i chociaz skrecic lozeczko, a materacyk niech w foli nadalk lezy ;-). Jejkkuuu super wiedziec kiedy sie bedzie tulicv malenstwo !!!

judy - wspolczuje bol bioder , jedyne pocieszenie, ze to juz naprawde niedlugo

Czarna - trzymam kciuki za rozwoj akcji !!!

U nas po wizycie oki, serduszko pieknie bije i tyle co wiem :sorry2: wkurza to mnie troche bo chcialabym wiedziec jak tam szyjka trzyma. Ale powiedziala, ze jesli do 38 tyg urodze to ona bedzie wiedziala i sie wtedy nie widzimy.. HA HA HA tez zarcikiem rzucila

Chciałam, ale trafiłam w necie na info, że po odejściu czopa z seksem nie za bardzo, bo jest ryzyko infekcji i już sama nie wiem, bo w końcu kawałek mi wypadł.
A druga sprawa, że my nic ten teges od poczęcia i mi się chłop zablokował (już się śmiałam do siebie, że skoro ryzyko infekcji, to można w gumce :p ), no i wydaje mu się, że ma takiego długiego, że będzie synka w głowę pukał :D Ciekawe ;)

Gosiak - a to wstawianie się jakoś czuć?

Cyntia - to pewnie obnizanoe sie brzuszka , a pod koniec objawia sie ono wlasnie tym bolem krzyżowym. Skale tu maja do 5. Ale czytalam ze w drugiej ciąży dzieciatko a zarazem brzuch moze sie obnozyc tuz przed porodem, a nie jak w pierwszej stopniowo

Dziewczyny ile czasu nowy materacyk powinien być wyciągnięty z folii? Bo chyba musi się powietrzyc trochę co?

Wogole mój doktorek pytał jak zadzwoniłam czy wszystko ok a ja mówię że no w sumie ok tylko puchne strasznie to kazał się nie przejmować. A tak kiedyś słyszałam że tak kilka dni przed porodem obrzęki bardzo się nasilają.

Cyntia - to pewnie obnizanoe sie brzuszka , a pod koniec objawia sie ono wlasnie tym bolem krzyżowym. Skale tu maja do 5. Ale czytalam ze w drugiej ciąży dzieciatko a zarazem brzuch moze sie obnozyc tuz przed porodem, a nie jak w pierwszej stopniowo

gosia a gdzie to znajdę:confused:? może głupie pytanie ale mamy napisane to w naszych książkach?

reklama
Martina tak jest to tam gdziewpisuja cisnienie i cala reszte - relation to brim ;) i tam jest free albo jakies cyferki. Opis jest do znalezienia wcześniej :)

Do góry